Stockholm

Sjukast på teve 2011

1 av 7
. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / SCANPIX
2 av 7
. Foto: Tv3
Filip och Fredrik såg även till att vara sjukt packade på Kristallen-galan.
3 av 7
Filip och Fredrik såg även till att vara sjukt packade på Kristallen-galan. Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
4 av 7
. Foto: FOTO: TV3
Andreas har opererat in horn i pannen.
5 av 7
Andreas har opererat in horn i pannen.
Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.
6 av 7
Här är mannen som lever med åtta så kallade RealDolls.
7 av 7
. Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

År 2011 var ett stort år för sällan sinande skräpteve. Detta märks tydligt när Nyheter24 minns de sjukaste tevestunderna.


Läs mer

Mannen som lever med åtta sexdockor

I Kanal 5:s ”Fråga Olle-dokumentären” fick vi stifta bekantskap med Storbritanniens ensammaste man, Everard Cunion, som funnit sällskap i form av åtta damer gjorda av gummi. Dessa har alla namn, yrken och personligheter.

 

Svensken som har horn i pannan

Svenske Andreas Björkman gick, milt sagt, några steg längre än att tatuera sig när han ville utsmycka sin kropp när han med horn i pannan medverkade i TV3:s "Svenskars hemliga liv".

 

Ensam mamma söker tal

I premiäravsnittet av årets upplaga av ”Ensam mamma söker” bjöds vi på ett av världshistoriens kanske allra mest smärtsamma tal. En något optimistisk deltagare vid namn Oscar håller tal i vilket han förklarar att han ”hoppas att jag kommer gå vidare och att vi kommer att leva lyckliga med varandra och att du och jag kommer bilda familj”. Av hennes miner att döma är inte den ensamma mamman My helt och hållet med på noterna. Notera att Oscar är den enda som inte dricker öl utan istället valt Pepsi, vilket pekar på att han var helt nykter när han höll talet.

 

Hollywoodfrun tvingar sin dotter att uppträda trots sjukdom

Hollywoodfrun Gunilla Persson blev i och med denna sekvens hatad av ett helt land när hennes sjuka dotter Erica tvingades uppträda på en talangjakt - trots att hon uppenbarligen var för sjuk för att deltaga.

 

Filip och Fredrik köper Hitlers champagne

Filip och Fredrik köpte en champagne som upphittats i Hitlers bunker efter hans död. Enligt rykten kunde den ha innehållit cyanid, något som fick programledarna att bli en aning nervösa när det var dags för provsmakning.

 

Melodifestivalen med Björn Ranelid

Melodifestivalen med Björn Ranelid i startfältet går förvisso först av stapeln 2012 men nyheten i sig var så underhållande att den platsar i detta sammanhang. Att Björn dessutom, felaktigt, påstod sig vara mest rutinerad av alla deltagare gör det hela ännu sjukare.

 

Pao tror att hon är en katt

I Kanal 5:s ”Outisders”, en guldgruva i dessa sammanhang, fick vi stifta bekantskap med Pao, 25, som menar att hon födds som fel ras. Hon är nämligen egentligen en katt som hamnat i en människokropp.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.