Kim gifte sig förra året med Kris Humpries - ett äktenskap som dock bara varade i 72 dagar. Uppbrottet blev en stor snackis och realityserien blev mer poppis än någonsin
1 av 7
Kim gifte sig förra året med Kris Humpries - ett äktenskap som dock bara varade i 72 dagar. Uppbrottet blev en stor snackis och realityserien blev mer poppis än någonsin - Foto: Stella Pictures
Kendall och Kylie får inte lika mycket pengar som de äldre syskonen.
2 av 7
Kendall och Kylie får inte lika mycket pengar som de äldre syskonen. - Foto: Stella Pictures
Kim har gått vidare från skilsmässan och dejtar nu Kanye West. Om rapstjärnan dyker upp i realityserien återstår att se.
3 av 7
Kim har gått vidare från skilsmässan och dejtar nu Kanye West. Om rapstjärnan dyker upp i realityserien återstår att se. - Foto: Stella Pictures
Kim utsågs nyligen till världens mest överexponerade kändis av tidningen Forbes - håller du med?
4 av 7
Kim utsågs nyligen till världens mest överexponerade kändis av tidningen Forbes - håller du med? - Foto: Stella Pictures
Khloe och Kim med småsystrarna Kendall och Kylie.
5 av 7
Khloe och Kim med småsystrarna Kendall och Kylie. - Foto: Stella Pictures
Redan snuskigt rika familjen Kardashian får nu ännu mer pengar att shoppa loss för.
6 av 7
Redan snuskigt rika familjen Kardashian får nu ännu mer pengar att shoppa loss för. - Foto: Stella Pictures
Khloe, Kourtney och Kim drar in en rejäl slant på "Keeping up with the Kardashians".
7 av 7
Khloe, Kourtney och Kim drar in en rejäl slant på "Keeping up with the Kardashians". - Foto: Stella Pictures

Får 270 miljoner – för att fortsätta göra ingenting

Trött på familjen Kardashian? Synd. Nu väntar tre nya säsonger av "Keeping up with the Kardashians".


Kim Kardashian, 31, blev nyligen utsedd till världens mest överexponerade kändis, och vi lär knappast se mindre av stjärnan i framtiden. Familjen Kardashian har nu skrivit på för tre nya säsonger av “Keeping up with the Kardashians” med teve-nätverket E!, och får inte mindre än 270 miljoner svenska kronor för kalaset.

Den svindlande summan, som är den största någonsin för en realityserie, delas upp mellan familjemedlemmarna, och Kim, Kourney, Khloe, Kris och Bruce kommer att få de stora delarna. Syskonen som inte tar lika stor plats framför kamerorna, Kendall, Kylie och Rob, får mindre betalt.

Kontraktet gäller bara den nuvarande serien, men ger nätverket rätten till eventuella spiff-offs. Om Kims nya pojkvän Kanye West kommer att dyka upp i de kommande säsongerna återstår att se.

Den sjätte säsongen av “Keeping up with the Kardashians” snittade på 3 miljoner tittare i USA per avsnitt. Den sjunde säsongen börjar sändas den 20 maj.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

2 timmar sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?