Dennis attraheras av anonymiteten.
1 av 2
Dennis attraheras av anonymiteten. - Foto: Foto: TV3
För Nyheter24 berättar han om sitt så kallade extrajobb.
2 av 2
För Nyheter24 berättar han om sitt så kallade extrajobb. - Foto: TV3

På andra sidan ett glory hole: Dennis, 47

Stockholmaren Dennis är 47 år och arbetar inom vården. Men det hans kollegor och vänner inte vet är att han sitter i ett glory hole på kvällarna – och suger av främmande män.
– Det brukar bli några kukar per kväll, säger han.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
"Inte orolig för könssjukdomar"

Trots att hans fetisch går ut på att suga av främlingar utan kondom är Dennis inte orolig för könssjukdomar. 

Han testar sig regelbundet och förklarar att han satt upp tydliga regler för sig själv.

– Det finns ingen säker sex, man kan bara göra det säkrare. Min filosofi är att sätta upp regler och sedan följa dem oavsett vem man träffar. Jag har aldrig analsex utan kondom. Jag suger kuk utan kondom eftersom det är väldigt svårt att bli smittad oralt. Även om man ska veta om att det finns en risk att få hiv oralt.

STOCKHOLM. De kallas "videoklubbar" och har varit en del av Stockholm i årtionden. Dygnet runt eller mellan klockan 12 och 06 står de öppna för människor som vill leva ut sexuella fantasier eller helt enkelt bara onanera till en porrfilm.

Här har 47-årige Dennis levt ett dubbelliv i över 20 år. Hans vänner och kollegor har ingen aning om vad han gör. Men på videoklubbarna finns så kallade glory holes. Hål i väggen till rum där en person sitter och tillfredsställer dem som stoppar in könet. 

Något som sedan tidigt 90-tal varit Dennis fetisch och som han i det kommande avsnittet av TV3:s "69 saker du vill veta om sex" väljer att tala ut om.

– Jag gillar att det är anonymt, det är bara könet som är intressant. En bra kuk är en bra kuk och jag försöker bara göra det så skönt som möjligt för dem. Jag suger säkert av personer som jag aldrig skulle vilja träffa annars för att jag inte attraheras av dem utseendemässigt, säger han till Nyheter24.

Är där i mellan två och tre timmar

Till en början förstod han inte vad hålen var till för. Men efter att ha fått inspiration från porrfilmer fattade han tycke för klubbarnas glory holes.

– Så småningom blev jag intresserad av det och märkte att jag tyckte om att suga och var duktig på det. Det är häftigt att gå in på en klubb och bara bry sig om kuk. Men jag har även vanligt sex och behov av närhet och kyssar och de andra delarna av kroppen.

Genom åren har han besökt videoklubbar några gånger i månaden. Han betalar då 100 kronor i inträde och sätter sig i ett glory hole-rum i mellan två och tre timmar. 

– Under den tiden brukar det bli några kukar innan man är klar. Jag betalar inte 100 kronor, suger en kuk och går hem. En dålig kväll kan det vara två, tre kukar, en bra kväll kanske tio stycken. När det var som mest tappade jag räkningen vid 25.

Kan tacka nej till personer

Dennis har inget intresse av att stoppa in sitt eget kön i ett glory hole. Njutningen och spänningen ligger i att anonymt tillfredsställa andra.

– Jag kommer väldigt sällan när jag är på klubbarna. Jag runkar inte där, det ger mig ingenting, utan jag brukar oftast gå hem och titta på porrfilm, säger han, och fortsätter:

– Det händer att jag säger nej till människor på klubben också. Luktar det för illa eller känns fel så låter man bara bli. Det är en av fördelarna, det är enklare att säga nej genom ett hål.

Hur är en perfekt kuk då?

– Det finns vissa som bara passar så fruktansvärt bra. De bästa är runt 20 centimeter. Jag tycker om kukar som har tjock hud och som inte blir allt för hårda. Är de stenhårda är det svårt att få ner dem långt i halsen, är de lite mjukare kan man lätt få ner 25 centimeter. Det är jättehäftigt. De får absolut inte vara för smala, då är det svårt att hålla undan tänderna.

Du har gjort det här, till och från, i över 20 år. Hur många har du sugit av?

– Jag har funderat mycket på det. Det rör sig om 3 000 eller något liknande. Då pratar vi avsugningar, många har säkert varit på samma person. När jag höll på som mest var det flera gånger i månaden. De bästa åren sög jag säkert av mellan 300 och 400 gånger per år, säger han och fortsätter:

– Jag har sugit av en och annan halvkändis som säkert inte skulle vilja bli nämnd. Och jag är helt säker på att jag sugit av flera heterokillar som kommer dit för att deras partner av någon anledning inte vill suga av dem. Då fantiserar de ju om en kvinna – inte om en 47-årig man.

När Dennis är i en relation går han inte till sexklubbarna. I dag lever han ensam men besöker inte hålen i samma utsträckning som han gjorde i början av 2000-talet. 

– Det blir någon gång i månaden. Jag måste ha någon slags spänning för att tycka att det är värt det. Annars kan jag lika gärna stanna hemma och tittar på Lasse Kronér på teve. Men man har ett alter ego på nätet som folk vet vem det är. Det händer att man bestämmer träff på klubbarna på eftermiddagarna.

Har du något tips på hur man utför den perfekta avsugningen?

– Man vill ju helst hålla sina bästa tips för sig själv. Men en del kukar kan man ta långt ner i halsen och om man då sväljer samtidigt så masseras ollonet på ett sätt som gör att de flesta kommer ganska snabbt.

– En annan kul grej är att sperma smakar mycket godare om man borstat tänderna innan. Det smakar mycket sötare. Tyvärr innebär det en större risk för hiv eftersom man då borstar bort munnens naturliga bakterieflora. Men man får välja.

Fotnot: Dennis har valt att vara anonym och heter egentligen något annat. 

"69 saker du vill veta om sex" sänds på TV3 på tisdagskvällen klockan 22.00. Dennis kommer att finnas med i ett avsnitt längre in i säsongen. 

Se ett klipp från kvällens avsnitt här:


/
/
/