Årets paradise Hotel-deltagare.
1 av 2
Årets paradise Hotel-deltagare. - Foto: Faksimil/Nyheter24
Mia driver tillsammans med sin syster en skönhetssalong.
2 av 2
Mia driver tillsammans med sin syster en skönhetssalong. - Foto: SCANPIX SWEDEN AB / Bertil Enevåg Ericson / TT

Paradise Hotel-Mias helvete, misshandlades och låstes in

Om Mia Helén inte hade polisanmält hade ”han eller jag varit död” säger Paradise Hotel-deltagaren till Aftonbladet.


Mia Helén i het plåtning

Flickfotografen Bingo Rimér hade nyligen en het plåtning tillsammans med några Paradise Hotel-profiler, bland annat Mia Helén, läs mer här .

Mia Adrianne Helén, 24, är i dag aktuell i Paradise Hotel och driver en skönhetssalong med sin syster, men så har inte livet alltid sett ut för dokusåpastjärnan. Under sin tonårstid hade hon ett förhållande med en man som misshandlade henne grovt.

Kunde ha kostat henne livet

Om pojkvänneninte tyckte att maten var tillräckligt varm, eller om hennes kläderinte föll honom i smaken, då skulle hon straffas. Den dåvarande pojkvännen vredom Mias hand och hon blev tvungen att bära gips i veckor, då han brutittvå av hennes fingrar.

Ville dö

Sista året vardet värsta för Mia, då hon blev dagligen utsatt förmisshandel. Hon var också under sex veckor inlåst i lägenheten.Pojkvännen hade brutit hennes sim-kort, låst lägenheten utifrånoch kapat sladden till internet,

– Då kände jag att jag hellre ville dö, säger hon till Aftonbladet.

Men istället sökte Mia hjälp och vände sig till polisen. Ex-pojkvännen blev dömd till grov kvinnofridskränkning och tio månaders fängelse.

– Jag har fått broskbildningar i huvudet efter alla slag, säger hon till Aftonbladet.

Det är svårt att glömma det förflutna och misshandeln lämnade sina spår, broskbildningar i huvudet och nedsatt hörsel på ena örat. Mia försöker ändå lägga det bakom sig och vill inte se sig själv som ett offer, utan fokusera på att hjälpa andra kvinnor i samma position.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".