Årets Talangjury.
1 av 7
Årets Talangjury. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Malin Gramer: Det är verkligen svårt när man lämnat ett program. Du lever så extremt intensivt i den bubblan. Mexico var ju hela mitt liv under Paradise Hotel, sen skulle jag direkt hoppa in i Talang när jag kom tillbaka till Sverige. Men jag älskar att leva mig in, äta andas och leva programmet jag är med i. Detta år fokuserar vi mycket på folks historia, vad har de varit med om innan de anmälde sig till programmet, tittarna får en känsla och kommer att bli mer berörda.
2 av 7
Malin Gramer: Det är verkligen svårt när man lämnat ett program. Du lever så extremt intensivt i den bubblan. Mexico var ju hela mitt liv under Paradise Hotel, sen skulle jag direkt hoppa in i Talang när jag kom tillbaka till Sverige. Men jag älskar att leva mig in, äta andas och leva programmet jag är med i. Detta år fokuserar vi mycket på folks historia, vad har de varit med om innan de anmälde sig till programmet, tittarna får en känsla och kommer att bli mer berörda. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Thobias Karlsson: Det här är det roligaste jag gjort i tevesammanhang. Det har varit förbaskat kul, Nya intryck och nya människor. Tjejerna har sminkat sig så mycket så under tiden jag och Robban har väntat på dem har vi lärt känna varandra på djupet, skrattar Thobias och fortsätter. 
Han är min nya favoritmänniska , han är helt fantastisk. Och hans humor kommer ni att få uppleva under programmets gång. Ni kommer att få se så mycket känslor hos hela juryn.
3 av 7
Thobias Karlsson: Det här är det roligaste jag gjort i tevesammanhang. Det har varit förbaskat kul, Nya intryck och nya människor. Tjejerna har sminkat sig så mycket så under tiden jag och Robban har väntat på dem har vi lärt känna varandra på djupet, skrattar Thobias och fortsätter. Han är min nya favoritmänniska , han är helt fantastisk. Och hans humor kommer ni att få uppleva under programmets gång. Ni kommer att få se så mycket känslor hos hela juryn. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Shirley Clamp: Förlåt jag har så ont i armen att jag håller på att dö. Skriv det så att folk tycker lite synd om mig, börjar Shirley och fortsätter: Det dom har gjort så otroligt i årets casting till jurun är att att ingen av oss är bra på att dölja våra känslor utan vi visar exakt hur vi känner. Så årets säsong kommer att vara otroligt känslosam.
4 av 7
Shirley Clamp: Förlåt jag har så ont i armen att jag håller på att dö. Skriv det så att folk tycker lite synd om mig, börjar Shirley och fortsätter: Det dom har gjort så otroligt i årets casting till jurun är att att ingen av oss är bra på att dölja våra känslor utan vi visar exakt hur vi känner. Så årets säsong kommer att vara otroligt känslosam. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Carolina Gynning: Denna typ av program ska ju bjuda på känslor och det är precis det vi fått uppleva denna säsong. Jag har faktiskt blivit hårdare när jag är gravid. Är det något jag tycker är skitdåligt trycket jag på nej-knappen direkt och slår på den flera gånger. Mellanmjölken klarar jag inte av. Jag skäller ju inte på någon men jag känner att "dont waste my time".  Ni kan förvänta er en känslostorm.
5 av 7
Carolina Gynning: Denna typ av program ska ju bjuda på känslor och det är precis det vi fått uppleva denna säsong. Jag har faktiskt blivit hårdare när jag är gravid. Är det något jag tycker är skitdåligt trycket jag på nej-knappen direkt och slår på den flera gånger. Mellanmjölken klarar jag inte av. Jag skäller ju inte på någon men jag känner att "dont waste my time". Ni kan förvänta er en känslostorm. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Robert Aschberg: Ja herre gud om man hade vetat vad man gett sig in på. Jag är väldigt envis, har jag tryckt nej och de andra tjatar på att jag ska säga ja kommer det ändå bli ett nej. Men i år har det varit väldigt hög kvalité. Jag tyckte till och med om vissa dansnummer och det tycker jag aldrig annars.
6 av 7
Robert Aschberg: Ja herre gud om man hade vetat vad man gett sig in på. Jag är väldigt envis, har jag tryckt nej och de andra tjatar på att jag ska säga ja kommer det ändå bli ett nej. Men i år har det varit väldigt hög kvalité. Jag tyckte till och med om vissa dansnummer och det tycker jag aldrig annars. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Vi kommer även att få se Adam Alsing under årets säsong av Talang.
7 av 7
Vi kommer även att få se Adam Alsing under årets säsong av Talang. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Aschberg om årets Talang Sverige: "Jag erkänner, ni kommer att få se mig gråta"

Det börjar dra ihop sig för premiären av Talang Sverige och i år kan tittarna tydligen förvänta sig en upplevelse utöver det vanliga.


"Jag är grym på att plocka svamp"

En talar baklänges, den andra kan steppa och den tredje kan prata baklänges. 

Här kan du läsa om Talangjuryns dolda talanger. 

Premiär

Första avsnittet av årets säsong ser du måndagen 24/2.

Gråt, skratt, starka band och känslostorm – det är några av orden som talangjuryn använder för att beskriva årets säsong av Talang Sverige. Den TV3-producerade serien går av stapeln nästa vecka och i årets program hittar vi namn som Carolina Gynning, Shirley Clamp, Thobias Karlsson, Malin Gramer, Robert Aschberg och Adam Alsing

Nyheter24 var på plats under pressvisningen för att prata med juryn om vad tittarna kan förvänta sig. 

– Jag älskar verkligen människor. När jag får träffa dessa människor i talang som är nevösa, rädda, förväntansfulla – det är så mycket känslor som cirkulerar i rummet backstage, så det är så skönt att kunna gå omkring och snacka med dem, säger Malin Gramer och fortsätter. 

– Jag träffade bland annat en kille på 11 år som varit mobbad i hela sitt liv, bland annat för att han älskar att sjunga. När han berättade sin historia för mig samtidigt som tårarna började rulla på hans mamma insåg jag hur extremt modig han måste varit som vågat sig dit. Så jag sa till honom "förstår du hur modig du är?" och han svarade "Nej... jag vill ju bara sjunga". Jag börjar gråta bara jag pratar om det. Detta får ingen missa. 

"Du behöver inte vara superbegåvad"

Höggravida Carolina Gynning var också på plats. 

Du som är konstnärssjäl. Har du kunnat se det "vackra" i uppträdanden som kanske inte varit typisk stereotypt?

– Absolut. Ett uppträdande som ni fick se nu under första avsnittet gick ju verkligen rakt in i hjärtat. En ensamvarg som bara gick in och körde sin grej. Sen kommer någon in och rappar en dålig rapp om rumpor – men går ändå vidare då vi skrattar så vi ramlar av stolen. Du behöver inte vara superbegåvad, men bara ditt uppträdande frambringar en stark känsla hos juryn så kan det gå vägen. 

Har vi mycket talang i Sverige?

– Vi har massor av talang. Kolla bara på OS? När vi går in för någonting gör vi det ju verkligen med 110 procent.

"Jag erkänner detta då jag blivit äldre"

Robert Aschberg avslöjade en känslosam hemlighet för Nyheter24. 

Kommer vi att få se Aschberg gråta?

– Nu erkänner jag det här för dig bara för att jag börjar att bli gammal. Med åldern så gråter jag bara lättare och lättare, så ja, i detta program kommer ni att få se mig gråta. Jag försökte dölja det, men det smet ut några tårar. 

För att läsa hela intervjun – klicka på pilarna i bildspelet ovan. 

Här kan du se trailern. 


/
/
/
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.