Söndag 16 Jan
Stockholm

"Djävulen har tagit över Disney" Pastorns utspel mot barnfilmen Frost

Djävulens påfund – enligt vissa.
1 av 6
Djävulens påfund – enligt vissa. Foto: Ap
Elsas sång "Let It Go", om att omfamna det som är annorlunda hos en själv, kan tolkas som en komma-ut-sång, menar pastorn.
2 av 6
Elsas sång "Let It Go", om att omfamna det som är annorlunda hos en själv, kan tolkas som en komma-ut-sång, menar pastorn. Foto: Ap
Om Satan skulle skapa en film – skulle det verkligen vara denna?
3 av 6
Om Satan skulle skapa en film – skulle det verkligen vara denna?. Foto: Ap
Här var det "lesbiskt" enligt pastorn.
4 av 6
Här var det "lesbiskt" enligt pastorn. Foto: Ap
Disney har förvridit en hel generation anser de.
5 av 6
Disney har förvridit en hel generation anser de. Foto: Ap
Disney"förvrider" ungas huvuden.
6 av 6
Disney"förvrider" ungas huvuden. Foto: Ap

Ett animerat äventyr för hela familjen – eller Satans homosexuella propaganda? Pastorn Kevin Swanson är övertygad om att filmen Frost tillhör den senare kategorin.

Kommentera (19)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Frost

Arendals kronprinsessa Elsa ska bli drottning. Under kröningsceremonin träffar Elsas lillasyster Anna på den stilige prins Hans och de blir förälskade i varandra, så förälskade att Hans samma kväll friar till henne. Men Elsa förbjuder Anna att gifta sig med en som hon precis träffat och då börjar de bråka. Just då avslöjas det att Elsa är en ishäxa. Då förvisar hon sig själv och försvinner upp i bergen. Men Elsa råkar då kasta en förbannelse över Arendal om evig vinter. Anna ger sig ut för att leta efter Elsa och ställa allt till rätta. På vägen träffar Anna på en bergsman som heter Kristoffer och hans ren Sven. 

USA. I radioprogrammet Religious Right har Pastorn Kevin Swanson nu slagit fast att djävulen med stor sannolikhet köpt Disney.

– Om jag var Djävulen, vad skulle jag göra för att krossa samhället och göra något riktigt, riktigt elakt mot 5-, 6- och 7-åringarna i Amerikas kristna familjer? Jag skulle köpa Disney, konstaterar Swanson. 

"Ren och skär ondska"

Han är känd sedan tidigare för att starkt ha kritiserat att amerikanska pojkscouterna tillåter homosexuella medlemmar. 

Den här gången är det Disneyfilmen Frost som står i skottgluggen. Swanson kallar filmen för "ren och skär ondska", skriver Moviezine.

– Jag är inte den som ser konspirationer överallt, men man kan undra om inte något riktigt ondsint händer, säger pastorn angående filmen. 

"Troligen lesbisk"

Eftersom prinsessan Elsa inte får någon man man i slutet, så är hon troligen lesbisk också, det slår Swanson och hans medprogramledare Steve Vaughn fast och tillägger att Elsa verkar ha en onaturlig relation till renen Sven.

Är Frost Djävulens påfund? Se klippet nedan och bedöm själv


Kommentera (19)
Kopiera länk
Dela