Sanna Nielsen återvänder som programledare för "Allsång på Skansen" 2022.
På Bilden: Sanna Nielsen COPYRIGHT STELLA PICTURES/Jari Kantola - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures

Sanna Nielsens besked: Återvänder till Allsång på Skansen 2022

Under säsongens sista avsnitt av "Allsång på Skansen" kom Sanna Nielsen, 36, med glädjande besked: hon återvänder som programledare även nästa år.


Den folkkära artisten Sanna Nielsen, 36, kommer att axla rollen som programledare för "Allsång på Skansen" även under sommaren 2022. 

Därmed kommer hon att leda sin sjunde säsong av SVT:s flaggskepp.

Sanna Nielsen leder allsången 2022

Beskedet kom från Sanna själv under de allra sista minuterna av tisdagens sändning.

– Jag vet att jag kommer gå in i en ny fas nu och livet kommer att förändras på så många plan, sa Sanna och fortsatte sedan efter en lång konstpaus:

– Så i och med detta känner jag att det är så skönt att någonting kommer vara som vanligt nästa år. Så om ni vill så ses vi här nästa sommar och sjunger tillsammans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.