Älskar, älskar inte
Annika gjorde succé i programmet "Älskar, älskar inte" - Foto: discovery+

”Älskar, älskar inte”-Annika svarar: Är Tony pappa till barnet?

Det är i en intervju med Expressen som Annika Ahlgren Löfstedt berättar om sitt sug på mer TV, om hur det var att bli hela svenska folkets favorit samt frågan som många tittare är nyfikna på – vet hon ännu om Tony är pappa till barnet?


Under våren fick svenska folket följa med paren i programmet "Älskar, älskar inte" där de genom vått och torrt försökte få sina distansförhållanden att överleva. Efter programmet har några av paren hållit ihop – samtidigt som att vissa gjort slut. Mer om det kan du läsa här.

Älskar, älskar inte blev en riktig tittarsuccé. Bildkälla: discovery+

Trots en rad olika huvudkaraktärer så var det en av seriens biroller som skulle komma att bli tittarnas storfavorit – nämligen Tony Björks styvmamma Annika Ahlgren Löfstedt

Annika har blivit så pass populär ute i stugorna att hon nominerades i Kristallen samt att folk nu anser att hon borde få ett eget program. 

I en intervju med Expressen berättar Annika att det absolut inte är en tanke som är särskilt främmande. 

Annika nominerades till en kristall. Bildkälla: discovery+

– Jag ser ju inte mig som en kändis som Pernilla Wahlgren eller Bianca Ingrosso. Jag är en vanlig jävla Svensson. Tydligen är det ett väldans snack om att jag borde ha ett eget program – det hade varit skitroligt, sa hon till Expressen.

"Långsam process" 

Under seriens gång fick tittarna följa med Tony på sin resa till att få sin flickvän Christy och barnet Melissa till Sverige från Filippinerna. 

Att kärleken finns där råder det ingen tvekan om. Men vem som är pappa till lilla Melissa, det är någonting som det råder delade meningar om. 

I programmet var Annika tydlig med Tony om att hon inte tror att han är pappa. Detta då han kom till Filippinerna i slutet på januari och Christy föddes i augusti.

Idag stannar folk Annika på affären av nyfikenheten kring hur det gått. Men ännu har hon inte fått reda på någonting kring det hela – trots att hon ligger på Tony om att ta reda på det hela. 

Tony själv säger att oavsett hur det blir kommer han att finnas där för flickvännen och barnet. 

– Det återstår att se, det är en långsam process. Men oavsett hur det blir ska jag adoptera barnet, säger han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!