Theos mamma Pernilla Wahlgren
Theo Wahlgrens mamma Pernilla Wahlgren. - Foto: Stella Pictures.

Därför är Theo Wahlgren inte längre med i Wahlgrens värld

I den pågående säsongen av "Wahlgrens värld" får inte tittarna se särskilt mycket av Pernillas yngsta son Theo. Det här är varför.


Den tionde säsongen av Wahlgrens värld är i full gång – underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, 53, och Bianca Ingrosso, 26, i spetsen.

Hittills har säsongen bjudit på allt ifrån yoga för att göra Pernilla längre, till intima avslöjanden om Bianca och Phillipe.

Men någon som inte kommer synas allt för mycket i rutan är Pernillas yngste son Theo Wahlgren, 14. Han har valt en betydligt mer anonym tillvaro än sina kända syskon. Det innebär att hans minuter i realityserien har minskat rejält de senaste säsongerna, något som har fått fansen att undra varför.

"Vill vara så anonym som möjligt"

Och just det har Bianca avslöjat i en vlogg på Youtube tillsammans med mamma Pernilla.

– Det är för att han är fjorton år och han är inne i en period i livet, jag minns den perioden i livet, då man inte vill vara känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara en egen person och skapa sin egen identitet, säger Bianca i vloggen.

– Ibland vill han vara med och ibland vill han inte alls, säger Pernilla och fortsätter:

– Han vill oftast inte vara med på min blogg eller Instagram.

Bianca fortsätter med att berätta att Theo har tagit bort alla sina bilder på Instagram och vill vara så anonym som möjligt i överlag. Vill man ha med Theo på på sociala medier – då får familjen först be om lov.

Ord och inga visor från Theo Wahlgrens håll, med andra ord!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!