Biancas chock under intima stunden med Phillipe: "Det var inte jag..."

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen bor tillsammans med sina hundar – detta gör så klart att vovvarna är med under alla tillfällen – även när det kommer till det intima.


Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso har minst sagt haft sina turer när det kommer till sin relation. 

I poddar och vloggar har Bianca avslöjat att paret gjort slut hela sju gånger men att de nu bestämt sig för att satsa igen. 

I Wahlgrens värld har Bianca berättat att hon fortfarande var kär i Phillipe när hon valde att avsluta relationen den sista gången  och att han spelade lite svårfångad när hon sedan berättade att hon ångrat sig. 

– Jag kände att det inte fungerade så jag gjorde slut för att sedan ångra mig. Då skulle han vara lite stolt men sedan hörde han av sig och ville bli tillsammans igen. Vi sa att vi skulle ta det långsamt i några månader men det tog två veckor sedan var vi tillbaka i våra gamla rutiner som par, sa hon då. 

I programmet får man nu följa parets vardag ihop – innehållande både det ena och det andra. 

Bianca Ingrosso: "Det var inte jag"

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld  möter Bianca upp sin mamma Pernilla för att luncha på en restaurang i Stockholm. 

Hon berättar då i farten att hon och Phillipe ska titta på en ny lägenhet då hans valp Ted gnager sönder allt i Biancas lägenhet. Bianca menar att dom behöver ha det lite större. 

Bianca och Pernilla ses på en restaurang i Stockholm. Bildkälla: discovery+

Men det stannar inte där. Ted har nämligen varit med på ett annat litet hörn också. 

– Igår när vi hade samlag. Så märkte Phillipe att det var någon annan som var där och ja... slickade honom på bollarna och det var då fan inte jag, säger Bianca. 

Pernilla skrattar så pass mycket att hon slår sin näsa. Bildkälla: discovery+

Detta får Pernilla att skratta så pass mycket att hon slår sig. 

Se det roliga klippet i spelaren ovan. 

Wahlgrens värld ser du på Kanal 5 och discovery+.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!