Lördag 23 Okt
Stockholm

Därför tog det slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen sista gången

Phillipe Cohen
Bianca avslöjar en rad hemligheter i Wahlgrens värld. Foto: Stella Pictures/Instagram

Det är i Wahlgrens värld som tittarna får se hur det gick till när Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen blev tillsammans efter sista uppbrottet. Samt varför de gjorde slut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var för ett par månader sedan som  Bianca Ingrosso gästade podden "Två meter dumheter" som drivs av Rosanna Charles och Emilio Araya.

Gänget pratade bland annat om Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohens relation och det faktum att de flera gånger valt att göra slut. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

– Hur många gånger har ni gjort slut egentligen?, frågar Rosanna. 

– Åtta gånger, berättar Bianca. 

– Men ni är tillsammans nu eller? Det kanske är slut igen om en kvart då, säger Emilio. 

– Nej men nu är vi tillsammans, skrattar Bianca. 

– Det kan ju seriöst ha ändrats vid poddens slut, skämtade Emilio

Bianca Ingrosso: "Så tog det slut"

Hur relationen mellan Bianca och Phillipe avslutades senaste gången har hennes följare inte fått veta. Men nu väljer hon att i Wahlgrens värld avslöja att det var hon som avslutade relationen. 

Hon väljer att avslöja det i programmet då paret under inspelningen började träffas igen.

"Ja, vi är tillsammans igen", berättar Bianca. Bildkälla: discovery+

– Som ni ser så måste jag dammsuga lägenheten varje dag nu. Detta då det inte bara bor två hundar här utan tre. Ja... den tredje är... Phillipes... och ja, vi har börjat ses igen, säger hon. 

– Jag måste ju börja hitta nya sätt att berätta det här på. Men ja, vi är ihop igen. Han har köpt en hund under tiden vi gjorde slut, fortsätter hon. 

Bianca berättar att hon fortfarande var kär i Phillipe när hon valde att avsluta relationen och att han  spelade lite svårfångad när hon sedan berättade att hon ångrat sig. 

– Jag kände att det inte fungerade så jag gjorde slut för att sedan ångra mig. Då skulle han vara lite stolt men sedan hörde han av sig och ville bli tillsammans igen. Vi sa att vi skulle ta det långsamt i några månader men det tog två veckor sedan var vi tillbaka i våra gamla rutiner som par, berättar hon. 

Wahlgrens värld ser du på Kanal 5 och discovery+.

Kommentera
Kopiera länk
Dela