Här är Netflix nya skräckisar inför halloween 2021.
Här är Netflix nya skräckisar inför halloween 2021. - Foto: Patrick Semansky/AP/TT och Pexels

Halloween 2021 på Netflix – här är alla nya skräckfilmer

Är du sugen på att kura ihop dig under en filt i soffan och bli riktigt skraj inför halloween 2021? Då har du kommit rätt. Nyheter24 listar alla Netflix nya skräckfilmer – som släpps vecka efter vecka inför årets ruskiga högtid.


Snart går den kusligaste högtiden på året av stapeln, och vi är många som säkerligen är mer än redo att ta oss an ett gäng skräckfilmer inför detta. Men är du modig nog?

Netflix läskiga skräckfilmer inför halloween 2021

Även om klassiker alltid går hem, så är det aldrig fel att bänka sig framför en ny skräckis. Nyheter24 listar de nya skräckfilmer som Netflix släpper inför halloween 2021.

"No One Gets Out Alive" (29 september)

Den mörka skräckisen "No One Gets Out Alive" släpptes på streamingtjänsten redan 29 september, och handlar om en kvinna som anländer till Cleveland som papperslös – men i jakten på den amerikanska drömmen. 

Vistelsen på det nedgångna pensionatet blir dock ingenting annat än en mardröm. 

"There's Someone Inside Your House" (6 oktober)

Den 6 oktober släppte Netflix skräckisen "There's Someone Inside Your House". Handlingen? En maskerad mördare börjar förfölja ett gäng gymnasieungdomar – och avslöjar deras allra mörkaste hemligheter.

"Fever Dream" (13 oktober)

År 2016 släpptes Samanta Schweblin romanen Räddningsavstånd, som nu blivit chilensk skräckfilm på Netflix. Serien släpptes den 13 oktober och ska, enligt beskrivningen, beröra både "brustna själar" och naturkatastrofer. 

"Night Teeth" (20 oktober)

Vad är mer halloween än blodtörstande vampyrer? I "Night Teeth", som släpps 20 oktober, möter vi en ung chaufför som olyckligt nog hämtar upp två fest- och blodsugna kvinnor som visar honom en värld han helst inte hade velat se.

En av huvudrollerna spelas av ingen mindre än Megan Fox

"Hypnotic" (27 oktober)

Den 27 oktober rullas skräckfilmen "Hypnotic" ut på Netflix. I denna rulle söker en kvinna hjälp hos en välkänd hypnoterapeut, men hon gör snart en mörk upptäckt som visar sig ha dödliga konsekvenser.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tycker du om skräckisar?
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.