Mikael Byhlinder en är av killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021
Mikael Byhlinder en är av killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021 - Foto: TV4/C More

Därför känner du igen Mikael i Bachelorette 2021

Idag är det premiär för Bachelorette 2021 – programmet där ett gäng singelkillar åker till värmen på Rhodos för att dejta Julia Franzén. Slogs du också av att en av killarna, Mikael, såg något bekant ut? Det är inte alls konstigt.


Idag, måndagen den 15 november är det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som kommer ta sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén är årets Bachelorette. Foto: TV4/Pressbild

Efter flera år av resande så är hon nu redo för nästa kapitel i livet.

– Jag vill ha barn, ett romantiskt bröllop och en man att dela livet med och det var också min förhoppning att hitta när jag steg in i programmet, säger Julia Franzén i ett pressmeddelande. 

Är du nyfiken på vad det är för killar som sökt in till programmet för att dejta årets Bachelorette Julia Franzén? Här har Nyheter24 samlat hela listan!

Känner du igen Pontus Bäck i Bachelorette?

Och kanske slog du på tv:en under måndagskvällen och slogs av att vissa killar som kom gående längs röda mattan såg mer bekanta ut än andra?

Det är inte så konstigt, vissa av dem har nämligen varit med i rutan tidigare. En av dem är Pontus Bäck – här kan du läsa mer om vilka tv-program han varit med i.

Foto: TV4
Foto: TV4

Ser Mikael Byhinder bekant ut?

Men en annan man som fångade både tittarnas och Julias uppmärksamhet, det var Mikael Byhlinder, 35. 

– Vem trodde att man skulle stå här på Rhodos med en grekisk gudinna?, sa han när han mötte Julia på röda mattan i premiäravsnittet.

Men faktum är att det inte är första gången han söker kärleken i tv. Nej, för när dejtingprogrammet "Fem killar i veckan" sändes tidigare i år så var Mikael en av de medverkande.

– Jag längtar fantastiskt mycket efter kärleken, det står högst upp på önskelistan till tomten varje år, i stort sett, sa Mikael i sin introvideo till programmet.

Mikael i "Fem killar i veckan". Foto: C More

Mikael Byhlinder fann tyvärr inte kärleken den gången, men vi håller tummarna för att det går bättre i Bachelorette 2021.

Här kan du se Bachelorette 2021

Bachelorette Sverige 2021 har premiär måndagen den 15 november klockan 19.00 på Sjuan och kan streamas på TV4 Play och C More.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.