True Love har premiär på discovery+ i december 2021
True Love har premiär på discovery+ i december 2021 - Foto: Linus Hallsénius/discovery+

Därför känner du igen Clara-Maria Lindmark i True Love

Tycker du också att den långhåriga pinglan i True Love på discovery+ ser något bekant ut? Det är inte alls konstigt, hon har nämligen varit involverad i ett annat kärleksprogram alldeles nyligen.


"True Love" är programmet där 24 singlar åker ner till soliga Toscana i jakten på såväl kärlek som pengar. 

Den som går vinnande ur äventyret har chans att lämna Italien med både partner och en miljon kronor på fickan. 

Men allt kommer med en spännande tvist. För hur vet man egentligen att de spirande känslorna är på riktigt? För att ta reda på just det kommer deltagarna prövas i pulshöjande ceremonier, varav vissa inkluderar lögndetektorer. 

Här är alla deltagare i True Love Sverige

Är du nyfiken på vilka det är som är med och tävlar om pengar och äkta kärlek i True Love Sverige? Det har Nyheter24 koll på.

Här är hela listan över deltagare!

Foto: discovery+

Därför känner du igen Clara-Maria Lindmark i True Love

Men visst är det väl en av deltagarna som ser lite extra bekanta ut, nämligen Clara-Maria Lindmark, 25? Det är inte alls konstigt om du känner igen henne, hon har nämligen varit involverad i produktionen av Bachelorette.

Kvinnan som står i centrum i det kärleksäventyret är ingen mindre än Julia Franzén, 31. Men den som sminkade och piffade till henne inför alla dejter, det var ingen mindre än Clara-Maria Lindmark.

Den som är riktigt uppmärksam har säkert sett henne skymta förbi i en och annan "bakom kulisserna"- story på Julias Instagram.

Julia Franzéns hyllning till Clara-Maria Lindmark

Vid ett tillfälle intygade Julia Franzén att Clara-Maria Lindmark minsann sett och hört en del hel under inspelningens gång. 

"Jag kunde sitta i sminkstolen på morgonen och vara supertaggad inför en härlig dejt och sedan komma tillbaka till sminkstolen på kvällen, rödgråten inför något jobbigt beslut", skriver Julia i ett känslosamt inlägg på Instagram och fortsätter:

"Det finns ingen som känner till min Bachelorettehistoria så bra som hon. Hon var inte bara min makeup artist, hon var min stylist, psykolog, assistent, nageltjej, franstjej, manager, mamma och bästa vän där nere."

Clara-Maria Lindmark är med i True Love-premiären

Och snart är det alltså dags för Clara-Maria Lindmark att söka kärleken i tv-rutan. Vi önskar henne stort lycka till!

True Love Sverige har premiär på discovery+ den 16 december.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!