Söndag 23 Jan
Stockholm

Kärleksbilderna på Bonde-Filip och Ellinor – så firade paret jul

Ellinor och Filip medverkade i Bonde söker fru 2021 – men blev ett par först efteråt
Ellinor och Filip medverkade i Bonde söker fru 2021 – men blev ett par först efteråt. Foto: TV4/Bonde söker fru

Filip och Ellinor fick inte varandra i Bonde söker fru, men fann varandra när kamerorna stängts av. Under julhelgen har de delat med sig av flera kärleksfulla bilder som ger en inblick i relationen.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Linda Lindorff gav sig ut i landet för att spela in "Bonde söker fru" för sextonde gången var det Filip Nilsson, 27, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36, och Pär Eric "Peja" Nilsson, 63, som stod i centrum.

I mitten av december var den nervkittlande säsongen avgjord och bönderna hade fattat sina sista och avgörande beslut. Vill du veta mer om det – och hur det gick för paren efter programmet kan du läsa mer om finalen här.

Bonde-Filip och Lina gick skilda vägar

En oväntad twist i säsongens slutskede var när det gick upp för Linda att Filip slutat träffa Lina, som han valde att dejta vidare i det sista valet.

De fick aldrig det där "klicket" efter programmet, och Lina berättar att Filip kändes mindre närvarande efter att han fattat det tuffa beslutet att skicka hem tvåan Ellinor.

I en intervju med Nyheter24 berättar Lina om hur hennes liv ser ut idag, och hur kontakten med Filip är.

Foto: TV4

Och vem vet – kanske berodde Filips mentala frånvaro på att hans tankar var på annat håll? Det sista avsnittet av Bonde söker fru avslutades nämligen med att tittarna får se att Ellinor och Filip börjat träffas igen. 

Lyckan mellan Ellinor och Filip – visar upp kärleken på Instagram

"Men det var då, och nu är nu", tänker kanske du. Men faktum är att ett par uppladdningar på Ellinors sociala medier talar sitt tydliga språk – paret är i allra högsta grad tillsammans fortfarande. 

Strax innan jul lade hon upp en bild på Filip, hunden Pluto och ett bord dukat för två. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Det skålade i lyxig champagne när det nalkades mot jul. Firade de något särskilt, mån tro?

Så firade Ellinor och Bonde-Filip jul

Och under annandagen dök det upp ytterligare en bild på det lyckliga paret, iklädda matchande, orangea mössor och varma vinterkläder. Av Ellinors geotagg att döma så verkar det som att paret befann sig i Väderstad, där hennes familj bor.

Kort senare sågs de äta middag med Ellinors familj i ett klipp på Instastories. 

Foto: Instagram/ellinoreke

Länge leve kärleken!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela