True love deltagaren berättar om det som tittarna inte fick se
True love deltagaren berättar om det som tittarna inte fick se - Foto: Linus Hallsénius/discovery+ och discovery+

True love deltagaren Emilie om scenerna som produktionen mörkade

Om du kollar på True love vill du säkert veta vad som faktiskt har klippts bort från programmet. Nu avslöjas det av en deltagare och det är faktiskt en hel del som inte kom med i tv-rutan.


Tittar du på True love? Om du gör det är chansen stor att du känner igen denna donna, Emilie Söderholm, 26, klev in lite senare i huset tillsammans med en annan ny tjej. Redan efter första avsnittet av det nya programmet fick vi se intriger, kärlek och bråk. 

I en intervju med Nyheter24 berättar hon att det är mycket som inte kommit med i det slutliga programmet.

True love deltagaren berättar i en intervju med Nyheter24 vad som inte kom med i programmet Foto: discovery+

"Jag mådde inte jättebra"

I samma intervju berättar deltagaren att hon undviker att kolla på programmet eftersom de har porträtterat henne så dåligt. 

– Jag tycker att dom har dämpat mig väldigt mycket, förklarar hon och fortsätter.

– När jag kollar på mig själv nu när avsnitten visas, så känner jag lite ångest för jag mådde inte jättebra under den perioden. Hyn var inte hundra, det påverkas mycket, jag hade gått upp i vikt väldigt mycket. Läs mer om det här.

Foto: discovery+

Det här kom inte med i True love

– Det är väldigt mycket som har klippts bort som man faktiskt saknar, berättar Emilie.

Hon förklarar att det finns många saker som hon hade velat se i tv-rutan, bland annat de gånger då de umgicks i grupp.

– När jag kom hem berättade jag massa för min syster, förklarar Emilie, när det inte kom med i programmet blev de båda besvikna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".