Söndag 4 Dec
Stockholm

Bil körde in i busskur i Göteborg – flera skadade

Bil har kört in i busskur.
Bil har kört in i busskur. Foto: Johan Nilsson/TT

En personbil har kört in i en busskur i stadsdelen Angered nordost om Göteborg, skriver GP. Flera personer uppges vara skadade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flera personer ska ha skadats i samband med att en bil kört in i en busskur som inträffat på Gårdstensvägen i Angered, uppger både räddningstjänsten och polisen till Göteborgs-Posten.

– Det är flera personskador, säger Mikael Lindgren på räddningstjänstens larm- och ledningscentral till tidningen.

En person har förts till sjukhus

Polisens presstalesperson Peter Adlersson uppger att en person förts till sjukhus med ambulans med lindriga skador. Ytterligare två personer som kan ha skadats är kvar på platsen, skriver tidningen.

– När vi kommer dit så är han ganska stökig men vi kan säkra honom där. Han luktade alkohol och greps misstänkt för grov misshandel och grovt rattfylleri, säger Peter Adlerssson till Aftonbladet.

En person har förts till sjukhus

Föraren är en man i 30-årsåldern och ska ha omhändertagits på plats. Polisen ska nu utreda huruvida mannen kan misstänkas för rattfylleri.

– Jag såg att det låg en kvinna på gräsmattan och att det rann blod. Jag kollade om hon var vaken och höll kontakt med henne. Jag tänkte bara fokusera på henne fram till räddningstjänsten kom på plats, säger en kvinna som befann sig på platsen till tidningen.

Bilen har tagits i beslag för en teknisk undersökning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.