Frågor till julfesten
Här är frågorna som kommer få er att både skratta och tänka till. - Foto: pexels

20 frågor till julfesten – perfekta leken för dig och kollegorna

Vem av er skulle bli kompis med förövarna under ett gisslandrama? Vilken kändis hade man bytt utseende med? Och vilken roll hade folk axlat på en öde ö? Här är 20 roliga, smaskiga och intressanta frågor till julfesten på jobbet.


Ni sitter antagligen härligt runda under fötterna, glasen påfyllda och så där härligt peppade på att köra någon rolig frågelek. 

För att det inte ska bli en dödsdom att komma till jobbet på måndag så är ett hett tips att chilla med "Vem ni helst hade legat med på kontoret". Nyheter24 har därför listat 20 frågor att ställa till varandra på julfesten. 

Roliga quiz: Frågor och svar till din frågesport

Regler till frågeleken på festen: 

Någon kan börja med att ställa den första frågan till sig själv för att sedan skicka runt mobilen medurs så tar ni frågorna i ordning. 

Får du inte nog av lekar? Här är 21 sjukt roliga lekar till festen för dig som är vuxen

20 frågor perfekta till festen med jobbet

1. Du har två spadar, ett sexpack öl och ett lik att gräva ned. Du måste ringa en kollega som hjälper dig med  detta – vem ringer du?

2. Du måste käka middag och ha en romantisk och het kväll/natt med en känd person som du tycker är het som smet. Är du i en relation får du säga vem du hade valt OM du var singel. 

Obs. Det är förbjudet att säga "jag vet inte". Då åker du ur leken. Välj en känd pudding du skulle vilja ha bom chicka wawa med NU!

3. Du vinner 100 miljoner och måste ge dig ut på stan och köpa dig lite krims krams. Inga investeringar eller fonder utan materiella ting du kan köpa i en affär. 

Vad är det första du går och köper? Top 3. Berätta även vad/var du hade gått och ätit. 

4. Berätta det äckligaste du blivit bjuden på när du gått bort på middag. Ett riktigt bottennapp. 

5. På tal om bottennapp. Berätta om ditt värsta one night stand eller den värsta dejten du varit på. 

6. Vilken är din bästa egenskap? Ja du. Ge dig själv lite kärlek nu och säg en sak du verkligen uppskattar med dig själv.

7. Vilken låt önskar du att du hade skrivit?  

8. Vilken är den värsta fylla du haft. Vad drack du, vad hände och hur vaknade du?

9. Vilken roll hade du axlat på en öde ö?

10. Säg någonting kort och fint om varje person runt bordet. BETONING på kort. Och ingen får avbryta dig. "Nina är bäst på fest. Johan får en alltid på bra humör. Alexandra övergenerös"? Känner ni inte varandra så bra kan det vara ett positivt första intryck. 

11. Nämn en egenskap du är mindre stolt över. 

12. Du måste döpa om dig. Vilket namn hade du tagit?

13. Ni blir tagna till gisslan. Det är poliser runt byggnaden. Automatvapen. Förhandlare på plats. MEN. En av er lyckas bli lite tjenis med förövarna som tillslut går med på att släppa er. 

Vem av er? 

14. Berätta någonting som ingen vet om dig. Det kan vara så pass enkelt att du pratar i sömnen men också så pass smaskigt som att du råkade hamna i fyllecell som 18-åring efter att ha kissat på en bil. 

15. Vem i ert gäng anser du hade gjort bäst tv i en dokusåpa?

16. Du måste göra en tatuering just nu. Med glaset i handen. Snabba puckar. Vilket motiv väljer du och var sätter du den?

17. Du måste byta utseende med en kändis. Vem tar du? (Obs, personen kan vara känd inom vilket område som helst så tänk brett)

18. Om du inte jobbade med det du gör nu – vad är ditt drömjobb?

19. Du dör och blir ett spöke. Hur hade du spökat för din partner (om singel, så för familj) för att den/de skulle förstå att det var du?

20. När ljög du senast och om vad?

Nyårsquiz 2022: Vad hände under året som gått? Här är 15 färdiga frågor och svar!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!