Den ilskna kunden gick till korvattack. (Genrebilder)
Den ilskna kunden gick till korvattack. (Genrebilder) - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Fredrik Persson/TT

Bajsnödig kund ilsknade till vid Ica – gick till korvattack mot familj

Det lämpar sig inte alltid att ställa sig i kassakön om du är i starkt behov av att utföra dina behov. Det fick en pappa och hans dotter erfara – när en arg och akut toalettnödig man gick till korvattack mot dem.


Många har nog upplevt irritation när man fastnat i en tröggående kassakö och har man dessutom bråttom iväg kan förbittringen växa. Trots detta vet vi att det lönar sig att vänta på sin tur – men det fick en man i Trelleborg nog av och försökte ta saken i egna händer.

I förra veckan rapporterade Trelleborgs Allehanda om en man som slog en annan, några år yngre, man utanför Ica i Anderslöv med ett korvpaket.

Korvattacken var sprungen ur en dispyt som uppstod i kassakön när den andra mannen och hans dotter la upp varor på bandet – i ett alltför långsamt tempo enligt den äldre mannen.

Mannen ska ha sagt "vissa av oss har inte hela dagen på oss" till pappan.

Mannen gick till korvattack: "Duttade till"

När pappan och dottern lämnat butiken väntade den äldre mannen med en hund utanför och gick till attack, varpå mannen slog till pappan med ett korvpaket i ansiktet. 

Mannen ska i förhör ha sagt att han akut behövde gå på toaletten, vilket fick honom att agera i affekt. I förhör ska mannen även ha nekat brott och sagt att han bara "duttade lite" med korvpaketet i bröstet på pappan.

Ica
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

1 timme sedan
Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

1 timme sedan
Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.