Den ilskna kunden gick till korvattack. (Genrebilder)
Den ilskna kunden gick till korvattack. (Genrebilder) - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Fredrik Persson/TT

Bajsnödig kund ilsknade till vid Ica – gick till korvattack mot familj

Det lämpar sig inte alltid att ställa sig i kassakön om du är i starkt behov av att utföra dina behov. Det fick en pappa och hans dotter erfara – när en arg och akut toalettnödig man gick till korvattack mot dem.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Många har nog upplevt irritation när man fastnat i en tröggående kassakö och har man dessutom bråttom iväg kan förbittringen växa. Trots detta vet vi att det lönar sig att vänta på sin tur – men det fick en man i Trelleborg nog av och försökte ta saken i egna händer.

I förra veckan rapporterade Trelleborgs Allehanda om en man som slog en annan, några år yngre, man utanför Ica i Anderslöv med ett korvpaket.

Korvattacken var sprungen ur en dispyt som uppstod i kassakön när den andra mannen och hans dotter la upp varor på bandet – i ett alltför långsamt tempo enligt den äldre mannen.

Mannen ska ha sagt "vissa av oss har inte hela dagen på oss" till pappan.

Mannen gick till korvattack: "Duttade till"

När pappan och dottern lämnat butiken väntade den äldre mannen med en hund utanför och gick till attack, varpå mannen slog till pappan med ett korvpaket i ansiktet. 

Mannen ska i förhör ha sagt att han akut behövde gå på toaletten, vilket fick honom att agera i affekt. I förhör ska mannen även ha nekat brott och sagt att han bara "duttade lite" med korvpaketet i bröstet på pappan.

Ica
/