Här är bensinmacken som bjuder in till dejting.
Här är bensinmacken som bjuder in till dejting. - Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT/Pexels

Här är bensinmacken som fixar het dejtingkväll för landets singlar: "Skämt från början"

Är du singel och redo att mingla? Är du redo att ta bilen till macken för kärlekens skull – erbjuder en bensinstation utanför Gävle en spännande dejtingkväll.


Nu är det inte långt kvar till alla hjärtans dag och många par gör sig redo för att fira kärleken. Är du däremot inte i en kärleksrelation och längtar efter att hitta den rätta så kommer här ett udda men värmande förslag. 

Efter lång tids väntan ska en Preem-bensinmack i Skutskär utanför Gävle bjuda in till en så kallad singelkväll den 9 februari. 

– Vi har ju våra stammisar som sitter hos oss om kvällarna och många av dem är singlar, och då tänkte vi att det är ett ypperligt tillfälle för dem att träffa någon, säger Jennie Edenby, ägaren av bensinmacken till TV4.

Romantiska aktiviteter på bensinmacken

Macken välkomnar singelkillar att komma in och hänga och singeltjejer att komma in och se om de eventuellt hittar mannen i sitt liv. På plats kommer det finnas bland annat kärleksbakelser och frågor till speeddating.

Som romantisk aktivitet kan ni även passa på att lära känna varandra när ni tvättar din eller din nyfunna flammas bil. Eller varför inte komma närmre varandra och håll händerna om slangen och tanka bilen tillsammans?

– Det var som ett skämt från början. Men vi får väl öppna upp tvätthallen ifall det blir för trångt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.