Patrik Sjöberg blev slagen av en man vid en konfrontation för sajten dumpen.se
Patrik Sjöberg blev slagen av en man vid en konfrontation för sajten dumpen.se - Foto: Andreas Hillergren/TT & Stella Pictures

Patrik Sjöberg slagen på öppen gata: "Vad var det som hände?"

Den omdiskuterade sajten dumpen.se skulle konfrontera en man som sägs ha stämt träff med ett barn i centrala Stockholm. Det resulterade i att höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg istället fick en snyting rakt i ansiktet.


Den omdiskuterade sajten dumpen frontas av den före detta höjdhopparen Patrik Sjöberg och den ansvariga utgivaren Sara Nilsson. 

Sajten har uppmärksammats för att hänga ut vuxna personer som påstås söka sexuella kontakter med barn. Genom att använda sig av fejkade profiler där de utger sig för att vara barn kan de komma åt vuxna, stämma träff med dem för att kunna konfrontera dem och publicera det på hemsidan.

Patrik Sjöberg slagen vid konfrontation

Nu har en man polisanmälts efter att ha tagit till våld vid en sådan konfrontation. 

Mannen ska ha konfronterats av Patrik Sjöberg när han trodde att han skulle möta ett barn vid Mariatorget i Stockholm. Då ska han ha fått ett knytnävsslag rakt i ansiktet.

Tidningen Expressen har varit i kontakt med Patrik Sjöberg, som hade svårt att greppa vad som hänt.

– Jag är fortfarande lite… wow, vad var det som hände?, säger han till tidningen. 

Patrik Sjöberg blev överrumplad

Smällen ska ha träffat över kindbenet men han ska efter omständigheterna må bra. 

– Det har varit de som viftat med armar men att jag åkte på en smäll här, då blev jag konfunderad för jag var inte beredd. Vi ser till att inte utsätta oss själva för fara men här gick det snabbt och jag blev överrumplad, säger Patrik Sjöberg. 

Mannen ska enligt Stockholmspolisen vara anmäld för ringa misshandel. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!