Tilde de Paula Eby är en uppskattad programledare, men söndagens "Efter fem" väckte starka känslor
Tilde de Paula Eby är en uppskattad programledare, men söndagens "Efter fem" väckte starka känslor - Foto: TV4/Ali Lorestani/TT

Tittarna rasar mot Tilde de Paula Ebys beteende i Efter fem: "Härskarteknik..."

Programledaren Tilde de Paula Eby kritiseras efter sin medverkan i TV4:s "Efter fem" under söndagen.
"Uppträd respektfullt mot ALLA", skriver en tittare på Instagram.


TV4:s nyhetsprogram Efter fem sänds dagligen, med de välkända programledarna Tilde de Paula Eby och Anna Brolin i spetsen. 

Söndagens program avhandlade flera ämnen, däribland Eurovision-vinnaren Loreens segernatt och den senaste tidens rymningar från SiS-hem. 

Programmet gästades också av Sveriges förbundskapten Janne Andersson, som skapade rubriker efter sitt omtalade studiobråk med Viaplay-experten Bojan Djordjic i slutet på mars.


Kritiken mot Tilde de Paula Eby: "Uppträd respektfullt"

Men intervjun med Andersson har fått flera Efter fem-tittare att ilskna till på Instagram. Under en bild på Tilde de Paula Eby, Markus Karlsson och Axel Pileby, TV4-trion som medverkade i sändningen, anklagas Tilde för att vara subjektiv och sakna social kompetens. 

Så här skriver några av de upprörda tittarna:

"Tilde! När du leder samtal med tre i panelen så försök att hålla inne dina egna åsikter! Det blir inte bra när du avbryter hela tiden!"

"Tildes härskarteknik i intervjuerna är direkt brist på social kompetens. AVBRYT INTE GÄSTERNA STUP I KVARTEN. Uppträd respektfullt mot ALLA."

"Undrar om det är någon här som tror att Tilde tar till sig av kritiken hon får... jag personligen tror att hon FULLSTÄNDIGT struntar i vad folk tycker. När till och med gäster som blir intervjuade vädjar om att få prata klart. Vet inte vad som hänt med detta programmet som började så bra."

Foto: Instagram

Varken TV4 eller Tilde de Paula Eby har bemött kritiken i skrivande stund.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!