Här får du tips på sex roliga aktivteter att göra med din mamma på mors dag.
Här får du tips på sex roliga aktivteter att göra med din mamma på mors dag. - Foto: Kallestad Gorm/Pexels

8 roliga aktiviteter för dig och din mamma på mors dag

Överraska och visa uppskattning för din mamma på mors dag. Med hjälp av dessa minnesvärda aktivitetsidéer kommer hennes dag bli fantastisk. Alla aktiviteter kommer fylla dagen med kärlek och glädje.


Den 28 maj 2023 är det mors dag, då vill många fira sina mammor och visa uppskattning och kärlek. Men det kan vara svårt att komma på vad man ska ge sin mamma och vad man ska göra ihop.

Därför har Nyheter24 tagit fram en lista med aktiviteter som definitivt kommer få din mamma att känna sig uppskattad, samtidigt som ni får en härlig stund ihop och kan skapa fantastiska minnen.

Åtta mysiga mors dag-aktiviteter

Bjud din mamma på brunch

Gå ut och äta brunch ihop. Bor man inte hemma kan det vara svårt att ge sin mamma frukost på sängen. Men vad passar då bättre än att bjuda ut sin mamma på en härlig brunch i solen? Lite mimosa och en härlig uteservering kommer få vilken mamma som helst att känna sig bortskämd.

Gå på museeum

Upplev kultur ihop och besök ett av er stads museum. Det kommer vara en rolig och lärorik aktivitet att göra tillsammans. Och varför inte bjuda med henne på ett glas cava efteråt och diskutera allt vackert ni tittat på?

Upplev en teaterföreställning

Att gå på teater är en mäktig upplevelse och rolig aktivitet. Det kan vara en riktigt gripande upplevelse och skapa minnen för livet. Passa även på att unna er ett glas i teaterbaren i pausen för att förgylla upplevelsen ännu mer.

Testa på lakritsprovning

Är din mamma galen i lakrits? Bjud med henne på en exklusiv lakritsprovning. Ni kommer inte bli besvikna på utbudet av lakrits samtidigt som ni kan lära er mer om den läckra godbiten.

Ta med din mamma på en ridtur

De flesta stall och gårdar med ridverksamhet brukar ha privatlektioner, turridning eller drop-in. Låt din mamma ta en tur på hästryggen samtidigt som hon blir coachad av en duktig ridinstruktör. En rolig sak att uppleva tillsammans om man har en mer äventyrlig mamma som inte är rädd för att testa nya saker. 

Gör era naglar fina ihop

Vad är mysigare än att ta med sin mamma till en nagelsalong och göra fina naglar ihop. Antingen kan man göra något enklare med gellack eller något mer avancerat med stenar, glitter och nagelförlängning. Din mamma kommer känna sig ompysslad och få fantastiska naglar som håller i veckor. 

Besök ett härligt spa

Att skämma bort sin mamma med en härlig spa-upplevelse på hennes dag kommer verkligen vara uppskattat. Toppa upplevelsen genom att överraska henne med en härlig massage också.

Gå på restaurang ihop

Att bjuda med sin mamma till hennes favoritrestaurang är aldrig fel. Då vet du garanterat att hon kommer ha det bra och uppskata både maten, miljön och ditt härliga sällskap. Kanske lyxa till just detta restaurangbesök genom att förbeställa en flaska bubbel som serveras så fort ni anländer.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!