Ett gäng killar tog sig in på en grill och kissade i deras glassbox
Ett gäng killar tog sig in på en grill och kissade i deras glassbox - Foto: Skärmavbild av videon

Killgäng kissade i glassbox på grill – filmade till sociala medier

Ett gäng killar gick in på en grill i Kungälv. De kissade i restaurangens glassbox och filmade allt till sociala medier. Händelsen har fått stor uppmärksamhet och ägaren har gjort en polisanmälan.


Under lördagen hade Kungälv sin årliga cruising. Ett evenemang när många människor samlas och tittar på bilar ihop och njuter av varandras sällskap. Det var mycket folk i rörelse och Dennis Fjellnet jobbade ensam hela kvällen på Vikingagrillen i Kungälv, något som Kungälvs-Posten var först att rapportera om. 

Ett gäng killar tog sig förbi restaurangens avspärrningar

Under kvällen kom några killar in på restaurangen och tog sig förbi avspärrningarna inne på grillen och började ställa till med bus.

– De hade tagit sig förbi avspärrningarna så jag var där på någon minut och körde bort dem, de hade inte där att göra. Då såg jag inte att de höll på med en massa dumheter, säger Dennis Fjellnet till Kungälvs-Posten. 

Kissade i grillens glassbox

En film har nu börjat spridas på sociala medier när några killarna kissar rakt ner i glassboxen och en sätter sig på huk och säger att han ska bajsa på restaurangens golv.

Klippet har fått stor spridning och många är upprörda över killarnas beteende. Många har även hört av sig till restaurangens personal för att fråga om de vet om att klippet sprids.

Klippet sprids över sociala medier

Många försöker nu hjälpa grillen att hitta killarna och identifiera dem.

– Det är många som tar avstånd och som hjälper till att lokalisera dem. Jag får gå ut på Facebook och skriva att vi vet detta, för folk undrar ju om vi vet om det. Vi får tala om att det är inga problem, vi har tagit hand om det, säger ägaren Dennis Fjellnet till Kungälvs-Posten. 

Dennis Fjellnet uppger för Kungälvs-Posten att han ska polisanmäla händelsen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

1 timme sedan
"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.