Nyheter24:s redaktion testar nya Coca-Cola smaken.
Nyheter24:s redaktion testar nya Coca-Cola smaken. - Foto: Pressbild Coca-Cola/Stella Pictures

Nyheter24 testar Coca-Colas nya smak – så du slipper: "Hade kunnat spy"

Coca-Colas nya smak 3 000 Zero Sugar​ lanserades i veckan. Den mystiska smaken har sågats rejält på sociala medier. Nyheter24 testar läsken, för att ta reda på vad den smakar, så du slipper.


Varje år lanserar Coca-Cola någon ny spännande tillfällig smak. I år har de bland annat släppt smaken “Movement” tillsammans med den spanska artisten Rosalía, något som Nyheter24 skrev mer om då.

Coca-Colas nya smak sågas: “Extremt vidrig…”

Coca-Colas nya smak sågas i sociala medier

Nu i veckan lanserade Coca-Cola ännu en ny smak i begränsad upplaga, denna gång tillsammans med AI. I ett pressmeddelande skriver Coca-Cola att smaken kommer i en begränsad upplaga och ska vara en innovativ hyllning till framtidens oändliga möjligheter och innehåller "en smak av framtiden".

Smaken har blivit totalt sågad på sociala medier, något som Nyheter24 skrivit mer om, och många tycker att den smakar fruktansvärt och har till och med fått hälla ut den.

Det smakar Coca-Cola 3 000 Zero Sugar

När Nyheter24 når Elin Ahlström som är Junior Advisor på Story Relations, som jobbar med Coca-Cola Sverige och nyheten Coca-Cola 3 000 Zero Sugar, berättar hon att den exakta smaken tyvärr inte får avslöjas.

Därför har Nyheter24-redaktionen nu smakat på läsken, för att ta reda på vad vi tycker den smakar, så du slipper.

Nyheter24:s redaktion testar Coca-Cola 3 000 

Cola-burken är silvrig, blå och rosa, men själva färgen på läsken är precis som den klassiska Coca-Colan. Vilket på ett sätt gjorde några av oss lite besvikna, det hade varit kul om den skiftade mer i någon av burkens färger. Det hade man nästan förväntat sig av en Coca-Cola som ska representera framtiden.

När man doftade på den så luktade den, helt ärligt, skitäckligt. Någon kemisk artificiell doft som påminde vissa i redaktionen om en dålig fylla. 

– Jag hade kunna spy, sa en på redaktionen.

Smaken var riktigt märklig, lite unken, men samtidigt väldigt söt. Man kände toner av vanilj, körsbär och något som inte gick att sätta fingret på. Tyvärr blev det ingen hit för någon av oss, men den var riktigt kul att ha provat och stort plus för fin färgstark burk.

Det här är redaktionens åsikter, baserat på vår upplevelse. Det är möjligt att du upplever smaken annorlunda.

/
Relaterat
Kunderna rasar på Coca-Colas nya smak: "Vidrig"
I veckan lanserades Coca-Cola 3000, en helt nya smak framtagen tillsammans med AI. Men det verkar inte vara en höjdare, av kunderna att döma.
Frågan alla ställer sig – vad är egentligen skillnaden mellan Coca-Cola och Pepsi?
Två av världens största varumärken, Coca-Cola och Pepsi är också konkurrenter. Men vad är egentligen skillnaden mellan de klassiska läskedryckerna?
Coca-Cola avslöjar – det smakar deras "äckliga" nyhet
Den nya Coca-Colan har en smak som för många varit helt omöjlig att lista ut. Nu avslöjar Coca-Cola för Nyheter24 vad den nya colan verkligen smakar.
Coca-Colas nya smak sågas: “Extremt vidrig…”
Från vecka 6 började Coca-Cola sälja en ny smak i begränsad upplaga. Smaken kallas för "Movement", men ingen vet vad den verkligen smakar. Men något alla är överens om är – att den är sjukt äcklig.
Senaste nytt

Lite uppåt på Asienbörserna

Kraftig brand i flerbostadshus i Ringarum

1 timme sedan
En kraftig brand bröt ut i ett flerbostadshus med omkring nio lägenheter i Ringarum i Valdemarsviks kommun under natten till torsdagen.

Förtvivlad älgjägare: Jag sköt häst

1 timme sedan
När ett stort brunt djur dök upp tvekade inte älgjägaren. Han sköt, och djuret föll dött ned. Men det visade sig vara en förrymd häst, och jägaren är djupt ångerfull.

Biden oroad för Ukrainastödet

1 timme sedan
Det är inte bara EU och Ukraina som undrar hur USA:s omfattande stöd till Ukraina kommer att påverkas efter röran som uppstått efter det representanthuset avsatt sin egen talman. Ja, det oroar mig, säger USA:s president Joe Biden till reportrar om kongresskaoset och vad det kan betyda för Ukrainastödet.

Flyger extremhögt – undviker överhettning

2 timmar sedan
Hittills har ingen kunnat förklara varför vissa långflyttande fåglar söker sig till extrema höjder – fem till åtta kilometer upp i luften. Men nu tror sig svenska forskare ha löst gåtan.

Man skjuten i Haninge – två gripna i taxi

2 timmar sedan
En man i 25-årsåldern sköts i Brandbergen i Haninge söder om Stockholm under natten till torsdagen. Kort därefter greps två misstänkta män i 20-årsåldern i en taxi i norra Stockholm.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.