På sociala medier är många upprörda över Coca-Colas nya smak. "Äckligaste jag smakat”, lyder en av många kommentarer.
På sociala medier är många upprörda över Coca-Colas nya smak. "Äckligaste jag smakat”, lyder en av många kommentarer. - Foto: Pexels/Coca-Cola pressbild

Coca-Colas nya smak sågas: “Extremt vidrig…”

Från vecka 6 började Coca-Cola sälja en ny smak i begränsad upplaga. Smaken kallas för "Movement", men ingen vet vad den verkligen smakar. Men något alla är överens om är – att den är sjukt äcklig.


Coca-Cola har lanserat en ny smak i en limiterad upplaga, men vad smakar det egentligen? Folk är rasande över att smaken inte går att identifiera och gissningarna är vilda.

Coca-Cola har tillsammans med den spanska artisten Rosalía skapat en helt ny cola som släpps i limiterad upplaga. Smaken kallas för "Movement" och ska enligt Coca-Cola smaka “välbekant men kommer också att överraska på ett spännande sätt.” 

Burken är till hälften svart och till häften rosa och ska visa artistens lekfulla personlighet. Den är även prydd med klotter som Rosalía själv ritade för hand när hon provade Coca-Cola "Movement" för första gången, skriver Coca-Cola i ett pressmeddelande.

Coca-colas event i Blå hallen

I helgen hade Coca-Cola ett event i Blå hallen i Stockholm, för att fira den nya drycken. Flera av Sveriges största influenser var på plats, så som Bianca Ingrosso, Cassandra Klatzkow och Zeina Mourtada. 

Flera av influencerna lade ut olika bilder och "reels" från eventet på sina sociala medier.

Zeina poserar på Coca-Colas event i helgen. Foto: Skärmavbild/Instagram
Bianca med influencerkollegor skålar på Coca-colas event. Foto: Skärmavbild/Instagram
Daniela Rathana stod bland annat för underhållningen på eventet. Foto: Skärmavbild/Instagram

Starka åsikter om den nya smaken

Men i sociala medier rasar kunder av att smaken på den nya drycken är oigenkännbar. Ingen kan säga vad den verkligen smakar, och folks gissningar går åt flera olika håll. Men något de flesta är ense om är att smaken ska vara rakt av äcklig.

På sociala medier diskuterar folk vilt hur mycket de avskyr den nya smaken, några av kommentarerna hittar ni nedan:

“Brynt smör/ salt karamell eller liknande tycker jag”

 “Hallon/körsbär äckligast jag smakat”

“Parfym! Så jävla äcklig jag har försökt googla men hittar inget om vad för smak den ska ha.. jag känner bara tant-parfymsmak”

"Doftljus från dollarstore, extremt vidrigt…"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.