56-årige Vain Zhang Nan fick sig en rejäl chock när han tittade ner och såg att en ål höll på att simma upp i hans allra heligaste.
1 av 3
56-årige Vain Zhang Nan fick sig en rejäl chock när han tittade ner och såg att en ål höll på att simma upp i hans allra heligaste.
- Ålens kropp fungerade som glidmedel, så den kom in utan problem, säger läkaren.
2 av 3
- Ålens kropp fungerade som glidmedel, så den kom in utan problem, säger läkaren. - Foto: Philipp Guelland / AP / SCANPIX
Zhang Nan försökte dra ut ålen från sin penis. Dessvärre var fiskens kropp både för hal och för snabb för att 56-åringen skulle lyckas med detta.
3 av 3
Zhang Nan försökte dra ut ålen från sin penis. Dessvärre var fiskens kropp både för hal och för snabb för att 56-åringen skulle lyckas med detta.

Ål simmade upp i spa-gästens penis

"Fungerade som glidmedel, så den kom in direkt", säger läkaren.


Fiskpedikyr

I Sverige finns fiskmassagen främst som pedikyr och manikyr. Det vill säga - fotvård samt handvård.

Fiskarna avlägsnar nämligen hård såväl som död hud samtidigt som dina fötter eller händer peelas och micromasseras.

Känslan beskrivs ungefär som att man stoppar ner en kroppsdel i kolsyrat vatten alternativt champagne. Samtidig stimuleras blodcirkulationen och huden blir lenare.

En normal fiskpedikyr- eller manikyr tar ungefär 40 minuter.

HONGHU. Ormgift som minskar rynkor, massage genom kramande ormar eller fågelbajs i ansiktet för en lenare hud - listan för udda spa-behandlingar kan göras lång. Trots det valde 56-årige Vain Zhang Nan att testa på ett ål-spa som skulle göra honom "tio år yngre".

Ålarna äter och rensar nämligen kroppen från död hud. Dessvärre för Zhang Nan - var den döda huden inte det enda som ålarna var sugna på.

— Jag kände en riktig smärta och insåg att en liten ål hade åkt in i änden av min penis, säger Zhang Nan, enligt The Sun och fortsätter:

— Jag försökte hålla den ute och ta bort den, men ålen var för hal att hållas sen försvann den.

Opererades i tre timmar

Zhang transporterades omedelbart till sjukhuset i staden Honghu i Kina. Där opererades han i närmare tre timmar innan ålen kunde tas ut från blåsan, död.

Ålen hade klarat sig så långt in i mannen tack vare fiskens hala och slemmiga yta.

—  Diametern på en mans urinrör är aningen smalare, men eftersom ålar är ganska hala, fungerade ålens kropp som glidmedel så att den kom in utan problem, säger doktorn Jin Wang, enligt The Sun.

Så här kan ålens snoppattack ha sett ut:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.