Måndag 19 Apr
Stockholm

Fler läsare än någonsin på Nyheter24.se

"Vi vill bjuda in läsarna och låta dem guida oss, bli en av oss"
"Vi vill bjuda in läsarna och låta dem guida oss, bli en av oss". Foto:

Med 605 594 unika besökare föregående vecka slog Nyheter24.se nytt rekord.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sveriges modernaste nyhetssajt - Nyheter24.se - har växt stadigt sedan lanseringen i september 2008. Vi vann Tidningsutgivarnas Årets Dagstidning Digitala Medier 2010 och nominerades till Årets nyhetsajt 2011 av IDG:s Topp100. Och nu är vi större än någonsin. Med 605 594 unika besökare föregående vecka slog Nyheter24.se nytt rekord. Siffrorna är officiella på KIA-index. På ett år har Nyheter24.se ökat sin läsarkrets med hela 68 procent!

- Det är självklart helt fantastiskt, säger Nyheter24:s chefredaktör Ehsan Fadakar.

Vad är det som legat bakom den stora ökningen på bara ett år?

- Vi har jobbat väldigt mycket med Nyheter24:s identitet - i samråd med läsarna - och därmed blivit mycket mer relevanta för gamla och nya läsare. Vi har blivit mycket mer transparenta och låter läsarna följa och hjälpa oss i vårt arbete, något som uppskattas och engagerar. Nyheter24 gör kort och gott journalistik för webbinvånare, men på deras villkor.

Det har även betalat sig att redaktionen jagar egna nyheter i mycket högre utsträckning än tidigare.

- Vi har en en väldigt hungrig och nyfiken redaktion som ständigt utvecklas och blir allt duktigare på att profilera sig. De jobbar oerhört hårt, ingår själva i målgruppen och har webbjournalistik i blodet. De gör skillnad varje dag.

Vad kan läsarna förvänta sig under 2012?

- Ännu mer transparens från redaktionen. Vi vill bjuda in läsarna och låta dem guida oss, bli en av oss. Det kommer också i sin tur leda till en ännu bättre nyhetsvärdering.

- Vi kommer dessutom nylansera Nyheter24.se någon gång under våren. Då kommer Sveriges modernaste nyhetssajt bli ännu bättre, det kan jag lova redan nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela