Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De magiska jeansen är här för 180 kronor

- 14/03/2013, 13:42 -
George at Asda:s Wonderfit Jeans.
1 av 2

George at Asda:s Wonderfit Jeans.

Asda/Freud communications

Detta är snart historia, om man ska tro George at Asda.
2 av 2

Detta är snart historia, om man ska tro George at Asda.

Asda/Freud communications

Få plagg skapar så många känslor i en kvinnas garderob som hennes jeans. De magiska jeansen som alltid sitter perfekt har nog alla tjejer drömt om, men få har hittat dem. Nu finns de att köpa för 180 kronor.

Det är det engelska varuhuset Asda som via sin klädeslinje "George at Asda" nu säljer det magiska plagget. 

Jeansen kommer finnas i tre storlekar: small, medium och large för alla i storlek 34 till 50.

– Vi har alla dagar när vi kämpar med att knäppa våra favoritjeans efter att ha ätit för mycket, och också dagar när jeansen sitter lite lösare på grund av tappad vikt, säger Fiona Lambert, på George at Asda till Daily Mail.

Återställs efter en tvätt

Tanken bakom byxorna är alltså inte bara att kunna låna kompisarnas jeans, utan att känna sig bekväm i sina egna. Större delen av alla kvinnor pendlar i vikt, vilket gör att dagens jeans bestäms av dagens form. 

Vid tillfällen där vikten pendlar, eller till och med i början av en graviditet kan det vara skönt med ett par jeans som tillåter töjning. Själva jeanstyget och sömmarna är båda av superstretchigt material som gör att tyget anpassar sig efter kroppen. 

Plagget ska återställas till "normalläge" efter en tvätt, lovar varuhuset.