Nyheter24 testar iPhone 5s: Apples slowmotion – en självklar succé

- 25/10/2013, 12:29 -

Glöm avancerade kartor och hajpade appar. Nyheter24 har testat iPhone 5s kanske bästa funktion - slowmotion. Så här blir resultatet.

Från och med i dag fredag finns Apples nya iPhone 5s till försäljning i Sverige. Utöver den omskrivna touch id-funktionen och en rad nya tekniska funktioner som Nyheter24 tidigare skrivit om levereras telefonen med funktionen att kunna filma i slow motion. 

Vilket är precis lika roligt som det låter.

Om det är svårt? Inte alls. Du filmar som vanligt och bestämmer sedan i efterhand när i filmen du vill att funktionen ska kicka in och när den ska sluta. Det ger dig till exempel möjligheten att highlighta ett fett skateboardhopp för att sedan gå tillbaka till normalfart vid landning. 

Eller för den som vill fånga ett roligt asgarv eller när du slänger en hink med iskallt vatten i ansiktet på din skönt sovande polare. 

Har det inte redan dykt upp ett par smakprov i din Instagram eller Vine-feed så kan du se några testfilmer Nyheter24 gjort här:Och ja, det enda dåliga med funktionen slow motion är väl egentligen att den inte fanns tillgänglig när Miley Cyrus twerkade loss tidigare i år.