Här är 7 personer som har haft en värre bakfylla än du

- 21/06/2014, 11:01 -
Kul i går – sämre i dag.

Kul i går – sämre i dag.

Stella Pictures

Lite uppförsbacke på midsommardagen, huh? Det är inte bra – men det finns andra som antagligen haft det betydligt värre.

1. Killen som vaknade på en öde ö.

Amerikanen Stephen Coffee festade loss och var glad i hågen. Sen tog han en simtur. Nästa sak som hände var att han väcktes av brandmän – sovandes på en öde ö.

Tung bakfylla.

2. Naken-blomplockaren.

En berusad man i Södertälje greps av polisen när han spritt språngande naken höll tal för ett tomt torg. Senare under natten gick han runt och "plockade blommor" i fyllecellen.

Tung bakfylla.

3. USA-resenären.

Kinesen Jiang Wu drack sig vad man brukar kalla för dyngrak – och lyckades somna i en fraktcontainer. En fraktcontainer som sen lastades på ett fartyg med destination USA.

En bakfull Wu vaknade sen när båten redan var var iväg.

Tung bakfylla.

4. Liksäcken.

Polacken Marek Michalski drack tills han svimmade, troddes vara avliden – och vaknade upp i en liksäck i ett bårhus.

Tung bakfylla.

5. Affärsresenärerna.

De två kollegorna åkte till Borås för att sälja avtal – men det slutade i finkan. Detta efter att under dagen ha druckit vodka, kraschat in i en McDonaldsrestaurang med bil, "lekt homosexuella" för att distrahera polisen som försökte stoppa rattfyllan innan en av männen försökte attackera nämnda polis men lyckades låsa fast sig själv i bilen.

Tung bakfylla.

6. Vandraren.

Amerikanen Jon Erik Meyer gav sig ut på ett litet äventyr i fyllan och villan. Rejält berusad bestämde han sig nämligen för att gå 100 mil – helt naken.

Han greps, föga förvånande, av polis.

Tung bakfylla.

7. Charlie Sheen.

För att det är så.

Kom också ihåg – saker som fulla människor gör skulle se väldigt udda ut om någon gjorde det nykter.