Torsdag 13 Maj
Stockholm

Tjejer berättar om sina sjukaste sexskador: "Jag hamnade på akuten"

Tjejer berättar om sexskador
1 av 2
Tjejer berättar om sina sexskador. Foto: Shutterstock
Tjejer berättar om sexskador de fått.
2 av 2
En virknål inkörd i låret och kroppsdelar ur led. Foto: Shutterstock

Aj aj aj. En virknål inkörd i låret och kroppsdelar ur led. Här är tjejers historier om skador de fått under sex.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett blåmärke här och där, träningsvärk eller en muskelsträckning har nog en del av oss fått efter sex. Men det finns personer som har fått betydligt mycket värre skador under sex.

Här är 25 tjejers historier om skador de fått under sex och den ena är värre än den andra. För en virknål inkörd i låret och kroppsdelar ur led låter riktigt oskönt, eller hur?

"Jag skulle lägga mig över honom samtidigt som han låg kvar så hela hans kroppstyngd hamnade på mitt ben och mitt knä ba klucka ur led. Jag skrek och grät. Han sträckte på mitt ben i panik och klucka tillbaka det, sjukaste jag vart med om"

"Jag råkade bryta en killes dolme, strängen, när jag red av honom. Den råkade slinka ut och när jag satte mig ner så brast den. Det var rätt pinsamt när han skulle förklara för ambulansen hur de hela hade gått till."

"Jag hade mitt knä mot väggen och fick brännskador. Jag har fortfarande ärr från det idag."

Bildkälla: Shutterstock

"När en kille skulle spruta mig i ansiktet så träffade han rakt i ögat och jag fick inte ut allt riktigt. Det sved och jag var röd i ögat i typ en vecka."

"Jag åkte in på akuten för några månader sedan när jag hittade inte en del av en sexleksak jag lekte med före sexet. Det var en klitorisvibrator och använde den lite. Efter sexet såg vi att gummitoppen var borta så jag hade lite ont där nere. Den har fortfarande inte hittats."

"Strängen som sitter mellan förhuden och ollonet gick av, det riktigt small till. Han kved och det blödde rätt bra. Men han klarade sig dock utan att behöva söka sjukvård."

"Jag bröt min lilltå"

"Jag fick ett njurstensanfall precis när han skulle komma i mig och smärtan var så intensiv att jag spydde honom rakt i ansiktet samtidigt som han kom"

Bildkälla: Shutterstock

"Jag fick ett brutet revben men jag hade haft lunginflammation så jag tror att det påverkade mycket."

"Var full en gång när jag hade sex och vi körde doggy i hans säng, och bredvid sängen fanns ett eluttag. Jag ramlade ner och lyckades slå pannan rakt i eluttaget. Fick ett märke mellan ögonbrynen som var lika stort som en tia. Hade kvar i två tre veckor"

"Killen bet mig på klittan av misstag"

"Vi fick avsluta mitt under sexet och åka till akuten för jag hade sån sjuk smärta i magen som strålade nedåt. Det visade sig vara en cysta som sambon troligtvis spräckt när vi hade sex."

"För några år sedan skulle jag och mitt ex ta en snabbis. Jag red av honom så han drog bara ner sina byxor lite grann. Men av någon anledning hade han en virknål i byxfickan. Den nålen fick jag inkörd i baksidan av mitt låret och fick inte ut den på grund av kroken. Så jag satt fast i honom och byxorna. Tog en stund att få ut den men till slut lyckades han lirka ut den, jag har fortfarande ett ärr."

"Jag hade en cysta på äggstocken som sprack när vi hade sex och det var inte det skönaste kan jag säga."

Bildkälla: Shutterstock

"Killen skulle vända mig drastiskt men det gick lite för snabbt och jag knäade mig rakt på näsbenet. Började störtgråta mitt under akten och fick en stor knöl på näsan som var kvar i typ tre veckor"

"Jag fick andra gradens sprickskada i underlivet och fick åka till gynakuten och sy ihop allt. Vi hade sex bakifrån och han glider ur mig mitt i en rörelse och stöter in rakt in i mellangården. Jag började skrika och inser att det rinner blod ur mig. Gynekologen tittade och bleknade lätt och utbrister 'oj' min eftermiddag avslutades med att en läkare sydde ihop mig" 

"Jag hamnade på akuten för jag förlorade en himla massa blod. Jag fick morfin och blodstillande och fick sy typ tio stygn. Första veckan vi var tillsammans hade vi sex, han hade en piercing i ollonet. Vi körde doggy och mina mina leder är lite som dem är så jag fick ont i knät och flyttade på mig, bara någon millimeter. 

Men det räckte för helt plötsligt känner jag en så enormt stark smärta. Jag lägger mig i fosterställning ett tag sedan frågar jag honom om han var okej, det var han. Jag reser på mig och känner hur något rinner längs benen på mig. 

Jag vandrar ut från hans sovrum, igenom köket och hallen till badrum och tittar ner och ser att det rinner blod. En barnmorska som jobbade den kvällen gissade att det var ett skäggstrå som skurit upp mig flera centimeter inne i fiffi. Men vi vet inte säkert vad det var som gjorde det."

Bildkälla: Shutterstock

"Körde doggy med mitt ex. Men när jag skulle kasta huvudet bakåt så var han lite för nära, så jag slog honom med bakhuvudet rakt på näsan. Han började blöda näsblod och jag fick stor bula."

"Jag och mitt ex tyckte att det var en bra idé att ha sex vid ett skjul med grus över hela marken på fyllan. Mina knän var sönderskrapade efter det och det tog typ tio minuter för mig att resa mig upp."

"Jag hade en navelpiercing med ett hängsmycke på och han hade ett armband och fastnade. Men ingen av oss märkte något tills han drog. Hej då piercing, hej blodbad."

"Vi skulle byta ställning lite snabbt och när jag vände på mig så slog jag i huvudet i väggen så himla hårt att jag tappade lusten helt, blev nästan gråtfärdig. Han fick ju såklart jättedåligt samvete och vi låg och myste sen istället."

"Efter sexet så var jag ganska skakig i benen och när jag skulle ner från sängen så snubblade jag hade en stol en liten bit ifrån så tänkte att jag skulle ta emot mig på stolen men drar den över mig. Var blåslagen över hela kroppen."

Bildkälla: Shutterstock

"Tredje gången jag och min nuvarande sambo skulle ha sex så hade vi två 90-sängar bredvid varandra. Vi kom upp till rummet, klädde av oss och körde alla möjliga ställningar. Vi skulle avsluta med missionären och han pumpade på och helt plötsligt så skallade han mig mellan benen. Sängarna hade gått isär som ett 'v' och han låg raklång med huvudet mellan mina ben och jag skrek av smärta."

"Jag kan säga att ha sex full bakom ett stort elskåp på natten på midsommarafton är ingen höjdare när man vaknade dagen efter av en allergisk relation av åtta myggbett på fiffin. Fläskläpp fick en helt ny innebörd, kunde inte sitta på tre dagar."

"Jag och en snubbe var hemma hos mig och började hålla på. Under förspelet när han pillade så känner jag att det sticker till i fiffin, men det va inte så farligt så vi fortsatte. Under sexet så sved det också lite men vi fortsatte ändå. När jag går till badrummet för att kissa efteråt så svider det så mycket att jag nästan ville gråta. Jag tittar ner mot mina lår och ser att jag har blod längs minna innelår. 

Dagen efter ringde jag till sjukvårdsupplysningen och förklarar läget. Sköterskan frågade mig om jag hade använt något vasst föremål och jag svarade 'nej, inte om man inte räknar med han dåligt klippta naglar'. Hon skrattade lite och hänvisade mig till gynekolog och jag fick en salva som gravida kvinnor ska ha använt efter förlossning"

TV: Kvinnor berättar: Här är de största misstagen män gör under sex

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du skadat dig under sex?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela