Här är billigare presenter perfekt till mors dag
9 saker du kan ge din mamma på mors dag som inte är svindyra - Foto: Unsplash

9 presenter du kan ge din mamma på mors dag – som inte är svindyra

Idag är det mors dag och om du vill unna din mamma en perfekt present som inte kostar så mycket eller inte kostar några pengar alls så har vi några förslag på vad du kan hitta på.


Den 27 maj är det mors dag och om du kanske inte har så mycket pengar eller vill ge något personligt och fint som inte kostar så mycket har vi nio tips till dig.

1. Fixa ett hemmaspa för er två

Fotbad, ansiktsmask och massa mys. 

2. Gör ett eget smycke till din mamma

Istället för att köpa ett smycke, gör ett eget personligt till henne. Ett halsband, eller varför inte snöra ett armband i fina färger.

3. Bjuda på middag

Man behöver verkligen inte boka bord på en dyrare restaurang för att få riktigt bra mat. Hitta ett recept, handla och laga mat till din mamma, eller laga ihop. 

4. Städa

Att städa kan vara jobbigt om man har mycket att göra och har ett stressigt liv. Så varför inte städa din mammas hem? Eller om du bor hemma, städa där. Det kommer uppskattas.

5. Ha en mysig dag tillsammans

Det behöver verkligen inte kosta mycket. Antingen om ni bakar lite fika, eller köper, så kan ni ha en mysig picknick. Gå runt i stan där ni bor och mysa. Och en liten middag på kvällen!

6. Baka 

Mammor uppskattar alltid att få något som deras barn har gjort. Varför inte då baka något gott eller kanske göra en tårta till din mamma?

7. Frukost på sängen

De flesta älskar att bli bjuden på frukost. Och att få frukost på sängen är ju väldigt mysigt och uppskattat. Köp din mammas favoritfrukost och duka upp.

8. Plocka en fin bukett

Nu är det tiden när alla blommor blommar utomhus. Plocka en fin bukett och ge till din mamma.

9. Filmkväll

Poppa popcorn, tänd massa ljus, köp din mammas favoritgodis och ta-da du har en mysig filmkväll som inte kostar mycket men som uppskattas.

Du kanske också vill läsa om hur man man skulle fira mamma på mors dag år 1920. Då kan du göra här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du bra på att komma på presenter?
Tack för din röst!