Fredag 18 Jun
Stockholm

Nyheter24 testar bakis-kuren ”Bullseye”

Man dricker apelsinjuice med rått ägg i.
Nyheter24:S reporter Sebastian Lundgren testar bakis-kuren "Bullseye". Foto: Nyheter24

Huvudvärk, illamående, ångest… Många av oss känner nog igen känslan när man vaknar upp efter en blöt utekväll. Men kanske finns det en lösning? Nyheter24:s reporter Sebastian Lundgren testade bakis-kuren ”Bullseye”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Många av oss mår riktigt dåligt när vi vaknar upp efter en lång utekväll. Ofta ångrar man de där sista drinkarna som slank ner inpå småtimmarna och lovar sig själv att aldrig göra om det. Ändå gör vi samma sak nästa helg igen. Men tänk om det fanns en mirakulös kur som dagen efter kunde få oss att bli människor igen? 

Nyheter24:s reporter Sebastian Lundgren kommer att testa ett antal bakis-kurer och först ut är ”Bullseye”. 

”Bullseye” är en drink gjord på apelsinjuice och rått ägg. Tydligen ska apelsinjuicen fylla på kroppen med c-vitamin, vilket hjälper ämnesomsättningen. I ägget finns aminosyror som ska hjälpa levern att repa sig från stressen och bryta ner alkoholen. 

För att bli bakfull och kunna testa bakis-kuren var Sebastian naturligtvis tvungen att bli full. Han löste det genom att bege sig till Hovet för att se matchen mellan Djurgården och Björklöven – och givetvis för att dricka stora mängder öl. 

– Ett-ett står det i matchen och fyllan börjar jobbas på. Vi jobbar vidare, säger Sebastian Lundgren.  

Sebastian hade inte ätit så mycket kvällen i fråga så fyllan infann sig relativt snabbt. 

  Äsch, skitsamma i matchen. Ikväll ska vi ju egentligen bara bli fulla. Vi tuggar på, målet ska nås, full ska man bli och bakis-kuren ska testas. 

Kvällen fortskred i taggad anda – en och annan drink och shot slank ner innanför västen. Slutligen hamnade Sebastian på klubben Golden Hits i Stockholm. Här kan man säga att han uppnådde målet att bli full – med råge. 

– Efter många om och men är jag nu på Golden Hits. Festen fortsätter och vi har beställt in några drinkar. Jag känner mig taggad. Kvällen känns jävligt bra. Nu är det Carola! Nu kör vi! 

Nyheter24:s reporter Sebastian Lundgren testar bakis-kuren "Bullseye".

Morgonen efter vaknade Sebastian, inte särskilt förvånande, med en rejäl bakfylla. Och därmed var han redo för att testa på bakis-kuren ”Bullseye”. Han gick till närbutiken och införskaffade de två ingredienserna: apelsinjuice och ägg. Sedan blandade han ihop, den förhoppningsvis, mirakulösa drycken och började att dricka. 

– Oh fy fan. Jag skakar för att det är så äckligt. Det jobbiga är äggvitan som kommer som ett slem lite då och då när man dricker. Det här är riktigt äckligt. 

Efter att ha tvingat i sig hela glaset med apelsinjuice och rått ägg mådde han väldigt illa. Två timmar senare kom betyget. 

– Jag känner mig bättre nu, men om det är tack vare ”Bullseye” vet jag inte riktigt. Jag mådde ju bara dåligt av den där drycken och om jag skulle betygsätta den så ger jag den 2 av 5. Man får ju i sig vätska genom apelsinjuicen vilket är bra, men jag ser inte syftet med det råa ägget. Då är det väl bättre att steka det så man får något i magen. 

Se när Nyheter24:s reporter Sebastian Lundgren testar bakis-kuren "Bullseye" i klippet ovan. 

Kommer du att testa
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela