Döda mannen i Täby identifierad : 19-åring från södra Stockholm

- 06/01/2019, 13:46 -

Den man som under lördagen mördades på en fest i Täby utanför Stockholm är nu identifierad. Personen är en 19-årig man hemmahörande i södra Stockholm. Nu har polisen inlett en stor polisjakt.

Det var natten till lördagen som en ung man mördades på en fest i ett radhusområde i Täby, norr om Stockholm. 

Under lördagskvällen hade polisen ännu inte kunnat identifierat den avlidne mannen, och vädjade till personerna som var på festen att hjälpa till. 

– Jag är helt övertygad om att de som var på festen känner den avlidne, och de behöver vi komma i kontakt med, sade då Dana Karim, som är jourhavande förundersökningsledare i polisområde nord i Stockholm, till Aftonbladet. 

Under söndagen har polisen kunnat identifiera mordoffret. Det är en 19-årig man från södra Stockholm, rapporterar Aftonbladet

– Personen är numera identifierad. Anhöriga är underrättade, säger Dana Karim till tidningen. 

Stor polisjakt 

Under söndagen pågår en stor polisjakt för att försöka gripa den eller de som ligger bakom dådet. Däremot poängterar polisen att det rör sig om en "isolerad händelse" och inte en gängrelaterad händelse. De tror att det är en fest som har urartat och att något slags bråk har lett till att killen mist livet. 

Festen ägde rum i ett hyrt hus 

Radhuset som festen ägde rum i hyrdes av två kvinnor i 20-årsåldern. Enligt uppgifter ska huset hyrts via uthyrningstjänsten Airbnb.  

Vill komma i kontakt med fler personer 

Polisen arbetar med att försöka identifiera alla personer som var på festen. De uppmanar alla på festen att höra av sig till dem om man inte redan har gjort det. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om händelsen. Det kan du läsa mer om här!

Har du varit i Täby?