Söndag 1 Aug
Stockholm

Här är parfymen som luktar sperma

Secretions Magnifiques
Secretions Magnifiques. Foto: Etat Libre d'Orange, Emojipedia, Pixabay

Är du en av dem som älskar lukten av sex? Då finns det en parfym för dig! Franska märket Etat Libre d'Oranges har skapat en parfym med doften av blod, svett, sperma och saliv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De flesta av oss förknippar parfymer med söta, friska och goda dofter. Kanske förväntar du dig inte en parfym som heter ”Fet elektriker” eller ”Jag är smuts”. Men det är precis det som parfymhuset Etat Libre d'Oranges har bestämt sig för att döpa två av sina dofter till.  

Doft av sex  

Etienne de Swardt, som är skaparen av märket, har sagt i en intervjun med Amuse att att han föddes till en berättare och inte som parfymör. Deras doft Secretions Magnifiques (magnifika utsöndringar) ska enligt skaparen dofta sex. Han beskriver doften av parfymen som en blandning av blod, svett, sperma och saliv. 

– Vi gör radikala skapelser. Varje doft har en egen berättelse, säger han i intervjun med Amuse.

Delade åsikter 

Alla håller dock inte med om att doften är särskilt tilltalande. Den amerikanska journalisten Katie Puckrik driver en Youtube-kanal där hon recenserar och testar olika parfymer. 

– Den luktar fruktansvärt!, utbrister Katie hon när hon provar Etat Libre d'Oranges exotiska sexparfym. 

Parfymbloggaren Karolina Stockhaus som driver bloggen Bottega Olfattiva. Hon är inte heller helt övertygad om den minst sagt speciella doften. 

"Alla doftnördar bör testa den dock – man får ståpäls, men ibland måste man våga, eller hur? (Jag avskyr just den metalliska bloddoften i den, en scrubber för mig)", skriver hon i sin blogg.

Musk och sandelträ

Enligt Etat Libre d'Oranges hemsida ska parfymen ha en tydlig doft av musk och sandelträ och de beskriver parfymen såhär: 

"Vi är på kanten av rakhyveln... de svettiga skinnen har smak av musk och sandelträ" 

En flaska Secretions Magnifiques (50 ml) blir din för 950 kronor. Du hittar den här

Skulle du testa parfymen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela