Fredag 23 Jul
Stockholm

Kvinna hade sex i fem timmar utan paus – dog

Sex
En kvinna i Colombia dog efter fem timmar långt sex. Foto: TT

En kvinna från Colombia, som gick under smeknamnet "The Beast", hade sex med en man i fem timmar. Men efter maratonsamlaget drabbades kvinnan av ett hjärtstopp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nästan alla människor gillar sex av något slag. Men det varierar i hur länge vissa kan hålla akten igång. En kvinna i Cali, Colombia kunde hålla på i sängkammaren längre än de flesta. För kvinnan som även kallades för "The Beast" hade sex med en man i hela fem timmar – utan paus.

Men innan deras intima umgänge hade påbörjats ska kvinnan ha känt sig yr. Det visade sig vara ett varningstecken på vad som skulle komma att handla om liv och död.

Fick hjärtstopp

För efter det fem timmar långa samlaget drabbades kvinnan av hjärtstopp och föll ihop medvetslös. Mannen hon hade varit intim med ringde då en ambulans – som dock inte var snabba nog.

Eftersom tiden var knapp så svepte mannen in den medvetslösa kvinnan i ett lakan och tog en taxi till ett närliggande sjukhus.

Men när de kom fram så var det försent. Läkarna kunde inte rädda kvinnan som omkom av hjärtstoppet.

Kvinnan hade haft sex med sin partner i fem timmar på ett hotell i Cali, Colombia. Bildkälla: Pixabay

Hade tagit sexrelaterade piller

Den colombianska polisen fick i efterhand reda på att paret hade tagit piller för att förlänga själva sexakten. 

Nu har en utredning påbörjats för att ta reda på om kvinnans död orsakades av drogerna och ifall hon hade en bakgrund av drogmissbruk, detta skriver Daily Mirror.

Vid ett plötsligt hjärtstopp, som inte sällan orsakas av en hjärtinfarkt, så kan inte hjärtat pumpa blod längre. Hjärnan, som är beroende av syresatt blod för att kunna fungera, måste få hjälp att återställa hjärtrytmen inom ett par minuter.

För att överleva ett hjärtstopp behöver man utforma hjärt-lungräddning och stöt från en hjärtstartare, enligt Hjärt och Lungfonden!

sex
Har du haft sex i fem timmar i sträck?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela