Sex
En kvinna i Colombia dog efter fem timmar långt sex. - Foto: TT

Kvinna hade sex i fem timmar utan paus – dog

En kvinna från Colombia, som gick under smeknamnet "The Beast", hade sex med en man i fem timmar. Men efter maratonsamlaget drabbades kvinnan av ett hjärtstopp.


Nästan alla människor gillar sex av något slag. Men det varierar i hur länge vissa kan hålla akten igång. En kvinna i Cali, Colombia kunde hålla på i sängkammaren längre än de flesta. För kvinnan som även kallades för "The Beast" hade sex med en man i hela fem timmar – utan paus.

Men innan deras intima umgänge hade påbörjats ska kvinnan ha känt sig yr. Det visade sig vara ett varningstecken på vad som skulle komma att handla om liv och död.

Fick hjärtstopp

För efter det fem timmar långa samlaget drabbades kvinnan av hjärtstopp och föll ihop medvetslös. Mannen hon hade varit intim med ringde då en ambulans – som dock inte var snabba nog.

Eftersom tiden var knapp så svepte mannen in den medvetslösa kvinnan i ett lakan och tog en taxi till ett närliggande sjukhus.

Men när de kom fram så var det försent. Läkarna kunde inte rädda kvinnan som omkom av hjärtstoppet.

Kvinnan hade haft sex med sin partner i fem timmar på ett hotell i Cali, Colombia. Bildkälla: Pixabay

Hade tagit sexrelaterade piller

Den colombianska polisen fick i efterhand reda på att paret hade tagit piller för att förlänga själva sexakten. 

Nu har en utredning påbörjats för att ta reda på om kvinnans död orsakades av drogerna och ifall hon hade en bakgrund av drogmissbruk, detta skriver Daily Mirror.

Vid ett plötsligt hjärtstopp, som inte sällan orsakas av en hjärtinfarkt, så kan inte hjärtat pumpa blod längre. Hjärnan, som är beroende av syresatt blod för att kunna fungera, måste få hjälp att återställa hjärtrytmen inom ett par minuter.

För att överleva ett hjärtstopp behöver man utforma hjärt-lungräddning och stöt från en hjärtstartare, enligt Hjärt och Lungfonden!

sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft sex i fem timmar i sträck?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.