Söndag 18 Apr
Stockholm

5 hemliga funktioner i iOS 13 du behöver veta om

Nya coola funktionerna i iOS 13.
Nya coola funktionerna i iOS 13. Foto: Pixabay

Apple har precis släppt nya iOS 13, vilket inkluderar en massa nya funktioner. Nyheter24 har listat fem dolda förbättringar som förenklar din vardag!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nya iOS 13 har precis lanserats och vi kommer som vanligt få se många nya funktioner i våra Apple-produkter. Men vad är det som sticker ut ur mängden egentligen? Vi har listat fem dolda funktioner som kan göra din vardag lättare och roligare.

Memoji

Memoji har tidigare funnits i iOS, men nu har det blivit mer detaljerat än någonsin. I den nya uppdateringen så kan du sminka, ändra frisyr och lägga till accessoarer på din memoji – något som påminner om Bitmoji. Du kan också dela den med andra användare när du till exempel inleder en konversation via sms. 

Memoji
Memojis kommer bli roligare än någonsin. Bildkälla: Shutterstock

Apple Arcade 

Apples nya speltjänst Apple Arcade är en ny abonnemangstjänst där du får tillgång till över 100 spel utan annonser eller extraköp. Nya spel kommer tillkomma under tiden och du kan spela dem på Iphone, iPad, Mac och Apple TV. Pris? 59 kronor i månaden.

AirPods

För den lata användaren så kan Siri läsa upp dina sms via dina AirPods utan att du behöver ta upp mobilen ur fickan. Du kan också koppla ihop två AirPods med en kompis och lyssna på samma musik eller titta på samma film tillsammans.

Playstation och Xbox

Nu kan du använda din iPhone med din PlayStation 4-kontroll eller Xbox-kontroll. Du kopplar upp den via Bluetooth och spela Apples olika spel med en riktig spelkontroll, enligt Cult of Mac.

Playstation
Nu kan du spela spel på dina Apple-produkter via spelkontroller. Bildkälla: Pixabay

Enklare wifi

En riktig smidig nyhet är att din iPhone kan känna av vilka wifi-nätverk som används i närhet och meddela dig om något av dem är tillgängligt. Mer internet till folket med andra ord!

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela