Onsdag 8 Dec
Stockholm

Par i New York ordnade egen dejtkväll – mitt på Brooklyn Bridge

Hur mysigt ser inte detta ut att vara?!
Hur mysigt ser inte detta ut att vara?!. Foto: Twitter

Dean och Jasmin har ordnat kreativa dejter under sommaren för att bibehålla romansen under covid-19. Nyligen hade de en dejt mitt på Brooklyn Bridge.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under coronatider händer det lätt att par umgås allt mer ofta på grund av restriktioner och försiktighetsåtgärder på jobb, i skola och så vidare.

Två personer som tar alla nedstängningar till sin fördel är Dean, 37, och Jasmin Gaskin, 34. Paret har varit gifta i fem år och hade innan pandemins utbrott bokat en resa till Mexiko – som av uppenbara anledningar tvingats ställas in.

Åt middag mitt på Brooklyn Bridge

Därför har paret nu blivit allt mer kreativa med sina dejtkvällar. Sedan 12 juli har de nämligen valt ett specifikt ställe, tagit med bord, mat, ljus och annan dekoration för att äta middag tillsammans.

Och det är inga vanliga ställen som helst – sist var mitt på Brooklyn Bridge i New York.

– Jag älskar New Yorks horisont. Att äta middag på bron, som jag aldrig tidigare gjort, var helt otroligt. Vi kunde inte ha valt ett bättre middagsställe än Brooklyn-bron, säger Jasmin till BuzzFeed.

Det ser ju inte ut som en jättetråkig dejt! Bildkälla: Twitter

"Ta tillbaka stadsromansen i sin enkelhet"

Paret berättar att det är flera personer som stannar upp och pratar med dem, både i New York och den gången de åt middag mitt på en strand vid Coney Island.

– Jag antar att det verkar onormalt först, men nu är vi rätt vana vid det. Det gäller att ta tillbaka stadsromansen i sin enkelhet, menar Dean.

Bildkälla: Twitter

De förklarar att det till en början var många som tittade konstigt på dem, men att de den senaste tiden fått mycket kärlek från förbipasserande. Det uppmuntrade dem till att fortsätta.

"Varför tänkte inte vi på det här?"

Den senaste dejten vid Brooklyn Bridge var hittills den mest offentliga, men även den med bäst respons från andra. Jasmin förklarar för BuzzFeed att många stannade för att fotografera paret och uttrycka sin avundsjuka.

– Vi fick många "varför tänkte inte vi på det här?".

Drömdejt. Bildkälla: Twitter

Utnyttjar de folktomma gatorna

Dean och Jasmin berättar att det är mycket mindre folk ute nu för tiden, vilket möjliggjorde deras dejt.

– Vi utnyttjar ju det till vår fördel. Vanligtvis skulle man aldrig kunna sätta upp ett middagsbord mitt på bron när det är så många turister!

Vill inspirera andra

Slutligen hoppas de kreativa turturduvorna att andra par finner inspiration till att fira kärleken på kreativa sätt i dessa svåra tider.

– Enkel romantik går långt, avslutar Dean till BuzzFeed.

Kommentera
Kopiera länk
Dela