Torsdag 6 Okt
Stockholm

Lyxfällan: Eva samlade en miljon i skulder – på bara ett år

När 64-åriga Evas man hastigt gick bort lämnade han henne med en skuld. Och ett år efter hans bortgång har Eva sexdubblat den skulden – till en miljon kronor. "Det är en käftsmäll"

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I veckans Lyxfällan får vi träffa 64-åriga Eva från Österlen som upptäckte att det fanns en skuld som hon inte visste om tills det att hennes man hastigt gick bort. 

För Lyxfällans programledare berättar Eva att hon tror att summan som hennes man var skyldig är det som gjort henne skuldsatt. 

Men under programmets gång visar det sig att makens summa i själva verket bara utgör en liten del av Evas skuld.

 För under året efter hennes mans bortgång har Eva själv sexdubblat skuldsiffran – och själv samlat på sig över en miljon kronor i skulder.:

Något som gör att hon nu har en total skuld på nästan tre miljoner kronor. 

Spelar för 12 000 kronor

Eva. Foto: Lyxfällan, TV3

När programledarna börjar nysta i Evas ekonomi visar det sig att hon spelar för nästan 12 000 kronor i månaden – något som hon inte berättat för dem.:

Eva själv har trott att hon lagt cirka 3000 kronor i månaden på spel när hon får de verkliga siffrorna svart på vitt så slår det henne hårt. 

Det är en käftsmäll 

Efter att ha fått en överblick av situationen kan Eva inte hålla tårarna borta och bryter ihop. 

Foto: Lyxfällan, TV3.

– Det är en käftsmäll. Jag är ju väldigt ledsen över att jag har försatt mig och mina nära och kära i den här situationen, säger Eva i programmet. 

Hon reflekterar även över sina barn och fortsätter:

– Jag ska vara som ett stöd och hjälp för mina ungdomar, men nu är det nästan så att de får ta hand om mig och det tycker jag är fruktansvärt. 

Se en känsloladdade stunden i videospelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.