Lördag 29 Jan
Stockholm

Tidigare medarbetaren avslöjar: Så får du färsk mat på McDonalds

Mcdonalds
Visste du att det finns lite dolda hacks att ta till för den som vi garantera en färsk måltid. Foto: Fredrik Persson/TT och Stella Pictures.

Är du något av en stamkund på snabbmatskedjan Mcdonalds? En tidigare medarbetare avslöjar nu sina bästa knep för att få den bästa upplevelsen av deras burgare och pommes.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ett besök på Mcdonalds är för många inte ovanligt, som snabb lunch eller stället man vänder sig till efter en natt i vimlet.

Det är sen tidigare känt att en del mat ofta får stå färdigt en stund innan den når den hungriga gästen, i alla fall enligt den tidigare medarbetaren Sarah, 26, i Storbritannien.

Hon lämnade snabbmatskedjan år 2020 när pandemin slog till och nu delar hon med sig av sina bästa knep, rapporterar The Sun.

McDonalds life hack för färsk mat

I de allra flesta fallen lagas maten på beställning, enligt Sarah, men för att verkligen försäkra dig om att den är färsk är det bäst att köpa maten i rusningstid mellan 13.00 och 17.00.

Även precis efter frukosten som avslutas runt 11.00.

Foto: Fredrik Persson/TT

Så ska du göra för att få färska pommes på Donken

Men det finns ett annat hack du kan ta till.

– Om du vill ha maten färsk, som färska pommes frites om du inte är ett fan av dem när de är lite blötare eller kallare, be att få dem utan salt, berättar hon för tidningen.

Då, menar Sarah, att personalen måste fritera dem åtskilt från de andra och därför är de helt nygjorda när du får den röda förpackningen i din hand. Samma gäller för hamburgare om du ber om att få den utan smaksättning. Släng på lite salt och peppar själv istället!

Du kanske måste vänta lite längre på din mat – men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Foto: Erik Simander/TT

Funkar det i Sverige?

Huruvida de här hacken fungerar i Sverige är inte helt känt, och i en tidigare intervju med Nyheter24 sade Henrik Nerell, presschef på McDonald's Sverige såhär:

– Våra medarbetare arbetar för att alla gäster som besöker våra restauranger ska få fräsch mat.

Kommer du testa det här?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela