Stockholm

Uppgifter: Blodspår från man hittade i lägenheten där Tove dog

Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats.
Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats. Foto: Privat och Mikael Fritzon/TT

Den 20-åriga kvinnan har erkänt att hon misshandlade Tove, 21, i Vetlanda, samt att hon i "panik" gjort sig av med kroppen. Nu rapporterar Expressen om uppgifter som gör gällande att blodspår från en man hittats i lägenheten där den unga kvinnan tros ha bragts om livet.


Läs mer

Det var i oktober som 21-åriga Tove försvann efter en utekväll i centrala Vetlanda. Två veckor senare hittades den unga kvinnan död i ett skogsparti.

Två kvinnor, en 18-åring och en 20-åring, har sedan flera veckor tillbaka suttit häktade misstänkta för mord och gravfridsbrott. Den senare erkände tidigare i veckan att hon misshandlat Tove och därefter, i "panik", gjort sig av med kroppen. 

Läs mer om kvinnans erkännande här.

Uppgifter: Blod från man har hittats

Enligt åklagare Adam Rullman dödades Tove i en av de misstänkta kvinnornas lägenhet och det är även i denna lägenhet som polisen, enligt uppgifter till Expressen, ska ha hittat blodspår från en man.

Tidningen erfar samtidigt att flera personer ska ha haft tillgång till bostaden under den aktuella helgen och att det blodet inte nödvändigtvis har med mordet att göra. Uppgifterna gör dock gällande att man topsat flera personer för att kunna identifiera vems blod det rör sig om. 

Att blodspår ska ha hittats vill Rullman varken bekräfta eller dementera, men han uppger att flera individer, utöver de två misstänkta kvinnorna, topsats under utredningens gång.

– Ja absolut, som vanligt i denna typ av utredningar, säger han till Expressen.

Advokaten vill att misstänkta 20-åringen släpps fri: "Mått mycket dåligt"

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.