Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats.
Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats. - Foto: Privat och Mikael Fritzon/TT

Uppgifter: Blodspår från man hittade i lägenheten där Tove dog

Den 20-åriga kvinnan har erkänt att hon misshandlade Tove, 21, i Vetlanda, samt att hon i "panik" gjort sig av med kroppen. Nu rapporterar Expressen om uppgifter som gör gällande att blodspår från en man hittats i lägenheten där den unga kvinnan tros ha bragts om livet.


Det var i oktober som 21-åriga Tove försvann efter en utekväll i centrala Vetlanda. Två veckor senare hittades den unga kvinnan död i ett skogsparti.

Två kvinnor, en 18-åring och en 20-åring, har sedan flera veckor tillbaka suttit häktade misstänkta för mord och gravfridsbrott. Den senare erkände tidigare i veckan att hon misshandlat Tove och därefter, i "panik", gjort sig av med kroppen. 

Läs mer om kvinnans erkännande här.

Uppgifter: Blod från man har hittats

Enligt åklagare Adam Rullman dödades Tove i en av de misstänkta kvinnornas lägenhet och det är även i denna lägenhet som polisen, enligt uppgifter till Expressen, ska ha hittat blodspår från en man.

Tidningen erfar samtidigt att flera personer ska ha haft tillgång till bostaden under den aktuella helgen och att det blodet inte nödvändigtvis har med mordet att göra. Uppgifterna gör dock gällande att man topsat flera personer för att kunna identifiera vems blod det rör sig om. 

Att blodspår ska ha hittats vill Rullman varken bekräfta eller dementera, men han uppger att flera individer, utöver de två misstänkta kvinnorna, topsats under utredningens gång.

– Ja absolut, som vanligt i denna typ av utredningar, säger han till Expressen.

Advokaten vill att misstänkta 20-åringen släpps fri: "Mått mycket dåligt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt jobb? Här är 9 branscher som skriker efter folk just nu

Billigare varor i Sverige gör semestern dyrare i sommar

Många jublar över billigare varor på hyllorna. Matpriserna sjönk i mars, exempelvis. Men de glada inflationssiffrorna ledde till en stor försvagning av den svenska kronan på fredagen. En dollar närmar sig 11 kronors gränsen, en av de högsta noteringarna någonsin i svenska kronor räknat.

Grönt ljus för tysk könstillhörighetslag

Från och med den 1 november kan tyskar enklare ändra sina namn och juridiska kön i officiella dokument. Det står klart sedan parlamentet i Berlin på fredagen röstat igenom en ny könstillhörighetslag.

Kristersson: "Detta är inte mitt Sverige"

Statsminister Ulf Kristersson (M) riktar ett budskap till de gängkriminella på Moderaternas Sverigemöte. Vi kommer att övervaka er. Plocka era statusprylar. Porta er. Vräka er. Och utvisa dem av er som inte är svenska medborgare.

Telia backar efter hårda kritiken: "Stor oro"

Telia drar tillbaka ett förslag efter att ha mött kritik. Ett avslöjande från Aftonbladet visade att telekombolaget planerade att övervaka sina anställdas datorer.

Viaplay byter ut delar av styrelsen

1 timme sedan
Den förlusttyngda strömningstjänsten Viaplay byter ut delar av sin styrelse.