Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats.
Enligt uppgifterna ska flera personer ha topsats. - Foto: Privat och Mikael Fritzon/TT

Uppgifter: Blodspår från man hittade i lägenheten där Tove dog

Den 20-åriga kvinnan har erkänt att hon misshandlade Tove, 21, i Vetlanda, samt att hon i "panik" gjort sig av med kroppen. Nu rapporterar Expressen om uppgifter som gör gällande att blodspår från en man hittats i lägenheten där den unga kvinnan tros ha bragts om livet.


Det var i oktober som 21-åriga Tove försvann efter en utekväll i centrala Vetlanda. Två veckor senare hittades den unga kvinnan död i ett skogsparti.

Två kvinnor, en 18-åring och en 20-åring, har sedan flera veckor tillbaka suttit häktade misstänkta för mord och gravfridsbrott. Den senare erkände tidigare i veckan att hon misshandlat Tove och därefter, i "panik", gjort sig av med kroppen. 

Läs mer om kvinnans erkännande här.

Uppgifter: Blod från man har hittats

Enligt åklagare Adam Rullman dödades Tove i en av de misstänkta kvinnornas lägenhet och det är även i denna lägenhet som polisen, enligt uppgifter till Expressen, ska ha hittat blodspår från en man.

Tidningen erfar samtidigt att flera personer ska ha haft tillgång till bostaden under den aktuella helgen och att det blodet inte nödvändigtvis har med mordet att göra. Uppgifterna gör dock gällande att man topsat flera personer för att kunna identifiera vems blod det rör sig om. 

Att blodspår ska ha hittats vill Rullman varken bekräfta eller dementera, men han uppger att flera individer, utöver de två misstänkta kvinnorna, topsats under utredningens gång.

– Ja absolut, som vanligt i denna typ av utredningar, säger han till Expressen.

Advokaten vill att misstänkta 20-åringen släpps fri: "Mått mycket dåligt"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.