Måndag 26 Sep
Stockholm

Böter för byxlöst hångel bakom ratten

Det gick lite väl hett till för paret bakom ratten.
Det gick lite väl hett till för paret bakom ratten. Foto: AP / SCANPIX

En man med husvagn fick se något märkligt på E4:an. En sportbil körde förbi med ett hånglande par i förarsätet. Nu döms de för vårdslöshet i trafik.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

LINKÖPING. När en man var ute och åkte med sin husvagn på E4:an åkte en Porsche förbi med nedfällt tak. Det var knappast uppseendeväckande, men bakom ratten satt däremot en kvinna grensle över mannen som körde bilen.

Husvagnsmannen larmade polis som tog upp jakten och det dröjde inte länge innan de fick stopp på ekipaget. Då upptäckte polispatrullen att kvinnan saknade byxor. Bakgrunden var att de varit i Gränna och köpt glass och polkagrisar. Under bilfärden blev de "lite busiga" och efter att mannen spillt glass på sig skulle kvinnan "pussa bort glassen", har de sagt i förhör enligt Östgöta-Correspondenten.

"Blev lite mer än att torka bort glass"

Paret är djupt ångerfulla och menar att det hela gick lite överstyr, eller "det blev lite mer än att bara torka bort glass från ansikte och kropp", som kvinnan själv uttryckt det. Nu har de erkänt brottet och sluppit rättegång. Men de har accepterat strafföreläggande som innebär böter på 22 800 kronor för mannen och 8 400 kronor för kvinnan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.