Tisdag 28 Sep
Stockholm

Kvinna hade sex med unga män – sedan förföljde hon dem

Efter samlagen började kvinnan att SMS:a och ringa männen flera gånger om dagen.
Efter samlagen började kvinnan att SMS:a och ringa männen flera gånger om dagen. Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix

En 44-årig kvinna från Sundsvall åtalas för bedrägeri och fem fall av ofredanden mot män. Kvinnan misstänks ha satt i system att gå hem med unga män och sedan påstå att hon blivit gravid.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SUNDSVALL. I somras fick polisen i Sundsvall in ett larm från en kvinna som sade att hon blivit utsatt för en våldtäkt under pistolhot. Polisens insatsstyrka sattes omedelbart in och den misstänkte mannen greps under stor dramatik.

Det visade sig dock snart att anklagelserna var falska och att flera män i trakten råkat ut för 44-åringen. 

Tre unga män, den yngsta endast 19 år, vittnar om att de gått hem med kvinnan från krogen för att ha sex. Efter sexet har kvinnan sagt att hon blivit gravid, i vissa fall bara sekunder efter samlaget. Och när männen velat bryta kontakten har hon överöst dem med sms och telefonsamtal, det skriver ST.

Har tidigare dömts till fängelse

I vissa av fallen har kvinnan även kontaktat männens familjer och arbetsgivare. Till en av männen sade kvinnan att hon väntade trillingar och krävde att han skulle hjälpa henne igenom aborten. 

44-åringen misstänks även för bedrägeri efter att ha lurat en kvinna på Blocket. När köparen klagade på att varan inte kom svarade 44-åringen:

"Jag har tränat kickboxning i 30 år och jag är instruktör i detta. Idiot".

44-åringen har tidigare gjort flera polisanmälningar om bland annat våldtäkt som lagts ner. Hon är tidigare dömd till fängelse efter flera fall av utpressning. 

Kvinnan erkänner att hon ringt och SMS:at männen, men förnekar brott.

Kommentera
Kopiera länk
Dela