Tyasia, 13, högg ihjäl sin 2-åriga syster

Bad tre av hennes syskon att vänta på övervåningen. Därefter knivhöggs tvååriga Sasha sju gånger i bröstet: "Hon dog i mina armar".


GEORGIA. Tyasia Jackson, 13, har erkänt knivattacken på sin tvååriga syster Sasha RayLillasystern hittades blodig, men fortfarande vid liv, efter sju knivhugg mot bröstet, skriver Huffington Post.

– Hon dog i mina armar, säger Shelton Ray, pappa till Sasha, styvpappa till Tyasia.

Nu misstänker myndigheterna att det brutala knivöverfallet kan ha utlösts av att lillasystern skvallrat om en pojke som Tyasia haft på besök.

Tvättade bort blod

En granne till familjen har vittnat om att hon sett 13-åringen släppa in en pojke i huset innan knivmordet. Efter samtal med Tyasias mamma fick grannen uppgiften att se till så att pojken försvann därifrån. När den ovälkomna gästen hittades gömmandes i garderoben lämnade han huset.

Enligt Shelton Ray var det då Tyasia sa till tre av hennes syskon att vänta på övervåningen. Därefter dödades Sasha kallblodigt.

När tvååringen hittades på husets bakgård hade 13-åringen redan sett till att tvätta bort blodfläckarna och bytt kläder, skriver Huffington Post.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IS uppges ha dödat syriska soldater

Sverige återlämnar kranier till Finland

Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

3 timmar sedan
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

igår 22:08
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.