Nathalie rånades på sina cigaretter.
Nathalie rånades på sina cigaretter. - Foto: Heiko Junge / SCANPIX

Tonåring rånades och skars i ansiktet – för ett par cigaretter

Nathalie skulle träffa en kompis. Men på vägen dit stoppades hon av två män. De skar henne i ansiktet med rakblad och dunkade hennes huvud mot betong. Nu tas fallet upp av Efterlyst på TV3.


Vet du mer?

Männen beskrivs vara mellan 18-20 år gamla. En av killarna var mellan 170-180 cm lång. Hade normal kroppsbyggnad, smalt ansikte och var klädd i en mörkblå fjällrävenjacka och svart mössa.

Den andra gärningsmannen var över 180 cm lång och bar en svart everestjacka och svart mössa.

Vet du vilka gärningsmännen är eller har du gjort till iakttagelser vid tidpunkten för brotten som kan vara avgörande för polisen, ring Efterlyst 08-702 00 90.

ENKÖPING. 18-åriga Nathalie hade bara en kort väg att gå när hon skulle träffa sin kompis. 

Men på vägen stoppas hon av två män.

De två männen går till attack mot Nathalie. Bland annat skär de henne i ansiktet med ett rakblad och dunkar hennes huvud mot betongen.

När hon ligger på marken spottar de på henne. De rånar henne på några cigaretter och skyndar från platsen.

– Det första jag gjorde var att springa hem men jag vågade inte gå hem först för att jag inte vågade berätta för min mamma. Jag satte mig en bit från hemma och grät och lugnade mig, säger Nathalie till Efterlyst.

Först två veckor senare vågade hon berätta för sin familj.

Det har nu gått tre veckor sedan misshandeln och ingen person har gripits.

Polsen vill nu ha hjälp och försöker komma i kontakt med vittnen.

Nu tas fallet upp av Efterlyst på TV3 klockan 21.00 i kväll.

Ran
/
/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Den är historisk i flera avseenden. För första gången pågår en brottmålsrättegång mot en före detta president i USA. I centrum för processen mot Donald Trump står utbetalningar till bland annat en porrskådespelare, för att få henne att hålla tyst om känslig information. Trump nekar till samtliga 34 åtalspunkter. Här är personerna att ha koll på.

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Ett gruvbolag får rätt att leta mineraler i ett område väster om Kiruna trots motstånd från Gabna sameby, rapporterar SVT Sápmi.

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.