Förhöret med 35-åringen under tisdagen kan bli det sista.
1 av 3
Förhöret med 35-åringen under tisdagen kan bli det sista. - Foto: TT Bild
Blomberg.
2 av 3
Blomberg. - Foto: TT Bild
Lisa Holm, 17.
3 av 3
Lisa Holm, 17. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Lisa Holms misstänkta mördare vill höras igen

Under tisdagen hålls ett av de sista förhören med den misstänkta 35-åringen.


35-åringen är huvudmisstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm. I dag, tisdag, hålls ett av de sista förhören med 35-åringen. Det som är annorlunda med det här förhöret är att det är försvaret som har begärt det, skriver Expressen.

– Vi vet inte vad det gäller, men advokaten har sagt att det inte är något erkännande. Han kanske vill förklara något som kommit fram i tidigare förhör. Vi vet inte vad det handlar om, säger utredningsledare Lars Johansson till tidningen. 

Det ska vara två mycket erfarna poliser som förhör 35-åringen och under tisdagen kan det vara sista tillfället de får förhöra honom.

– Det är två väldigt erfarna poliser. De är vana att hålla förhör med grova brottslingar och är verkligen inga duvungar, säger Lars Johansson till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp på attackrapporter

Oljepriset steg inledningsvis med över 4 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till över 90 dollar till en början men sjönk sedan tillbaka neråt 89 dollar.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

2 timmar sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

3 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.