Fredag 30 Jul
Stockholm

Mördade Madelene, 29, hittades ingjuten i ett betongblock

I början av februari hittades tvåbarnsmamman mördad. Kroppen var gömd och man misstänkte att den hade legat en längre tid på platsen.
1 av 3
I början av februari hittades tvåbarnsmamman mördad. Kroppen var gömd och man misstänkte att den hade legat en längre tid på platsen. Foto: SVT
Nu har det framkommit att kvinnans kropp hittades ingjuten i ett betongblock.
2 av 3
Nu har det framkommit att kvinnans kropp hittades ingjuten i ett betongblock. Foto: TT
Det var i februari som polisen fick tips om att det var i blocket som Madelenes kropp låg gömd.
3 av 3
Det var i februari som polisen fick tips om att det var i blocket som Madelenes kropp låg gömd. Foto: Kristoffer Thessman/POLISEN

Betongblocket ska ha legat på marken i ett skogsparti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om 29-åriga småbarnsmamman Madelene som försvann i Upplands Väsby för tre månader sedan. I början av februari hittades hon mördad. Kroppen var gömd och man misstänkte att den hade legat en längre tid på platsen.

Nu har det framkommit att kvinnans kropp hittades ingjuten i ett betongblock, skriver Expressen.

– Man tror att själva gjutningsarbetet med betongen har gjorts på plats i skogen där kroppen hittades, säger en uppgiftslämnare med insyn i utredningen, till tidningen.

Betongblocket låg på marken i ett skogsparti. Men det var först i februari som polisen fick tips om att det var i blocket som Madelenes kropp låg gömd.

I måndags anhölls en 33-årig man misstänkt för mord. Även en 30-årig kvinna har gripits, misstänkt för skyddande av brottsling och brott mot griftefriden. De båda ska bland annat ha haft hand om en buss som under flera veckor stått parkerad där Madelene hittades.

Att småbarnsmamman hittades ingjuten i ett betongblock är inget som åklagaren Ewa Tvengström vill kommentera närmare.

– Vi håller på med förhör nu. Vi är mitt inne i en förhörsomgång. Vi vill gärna opåverkat ta del av det innan jag ger några kommentarer överhuvudtaget. Jag varken dementerar eller bekräftar, säger hon till Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela