Tisdag 25 Jan
Stockholm

Höll fast och våldtog kvinna på färja – nu behöver polisen din hjälp att hitta honom

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Polisen behöver hjälp med att hitta Hussein al-Khafaji, som våldtog en kvinna på en färja 2011.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Han stängde in en kvinna i en hytt på en kryssningsfärja och våldtog henne. Utanför stod hans vänner och skrattade. Nu är Hussein al-Khafaji på flykt från det fängelsestraff han är dömd till. Och nu vill polisen ha all tänkbar hjälp att hitta al-Khafaji, som är internationellt efterlyst.

– Han är internationellt efterlyst för en våldtäkt som begicks på kryssningsfartyget Cinderella 2011. Han höll en kvinna inlåst i en hytt och förgrep sig på henne grovt, säger en inspektör på polisgruppen Fast, som jobbar med att leta upp efterlysta personer.

Bild:TT

Polisen vill inte gå ut med information om hur de jobbar för att leta efter al-Khafaji, eller var de misstänker var han kan befinna sig, eftersom det kan sabotera polisarbetet. Men Fast söker nu efter alla tänkbara upplysningar.

– Vi söker alla personer som haft någon form av kontakt med den här mannen. Alla former av upplysningar mottas tacksamt, fortsätter inspektören, som av säkerhetsskäl vill vara anonym.

Har du sett al-Khafaji? Har du pratat med honom? Har du minsta lilla information som kan hjälpa polisen att hitta denne dömde våldtäktsman?

Ring polisens Fast-grupp på nummer 010 563 55 40.

Kommentera
Kopiera länk
Dela