Dejtingsidan.
Dejtingsidan. - Foto: Faksimil pof.com

Mardrömmen för alla nätdejtare – blev våldtagen och slagen vid första träffen

Kat blev brutalt våldtagen av en man hon träffat på en datingtjänst.


Den 17 Oktober 2015 bestämde sig australienska Kat Berry, 31, för att träffa en kille som hon chattat med på datingtjänsten Plenty of Fish.

De bestämde sig för att träffas på en lokal pub, och eftersom dejten gick väl begav de sig kort därefter till hennes hem i närheten. De spenderade resten av kvällen med att dricka, prata och titta på musikvideos på Youtube. En trevlig kväll som skulle utvecklas till en mardröm, meddelar Metro UK.

Bildkälla: Faksimil pof.com

Runt klockan 02 kände Kat att hon druckit alldeles för mycket och sa till sin date att hon ville gå och lägga sig. När hon sedan vände sig om minns hon hur han tog han tag i hennes ena bröst, och efter det är allt dimmigt.

När hon vaknade dagen därpå var hon alldeles för bakfull för att kunna ta sig till sjukhuset för att få skadorna på sin kropp undersökta. Och eftersom hon kände att allt var hennes eget fel då det var hon som bjudit hem honom avvaktade hon med att meddela polisen.

Först kvällen därpå kom hon i kontakt med polisen, men mannen hade då raderat sin användare på datingtjänsten. Han hade även gett henne ett falskt namn och telefonnummer och kunde inte spåras. Hon hade heller inga andra bevis eller DNA då han hade använt kondom vid våldtäkten.

Mannen hittades för några månader sedan i Queensland och var då anmäld för två liknande våldtäkter.

Efter att Kat fått reda på att mannen inte skulle bli fälld beslutade hon sig för att på egen hand berätta om händelsen. Hon publicerade berättelsen och foton på sina skador på sin Facebooksida.

Hon hoppas att hennes historia kommer få kvinnor att bli mer medvetna om farorna och riskerna med online dating.

"Det är läskigt att veta vad vissa människor är kapabla till. Han verkade som en trevlig kille. Inte alls som den typen av person", skrev hon i sitt inlägg.

Bildkälla: Faksimil Facebook

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 29 mars

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

1 timme sedan
Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.